Τρίτη 11 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πιο ψηλά ο πήχης

Μεγαλύτερες επιτυχίες ο στόχος των πρωταθλητών

Με στόχο να ξαναζήσουν τέτοιες στιγμές, ξεκίνησαν χτες την προετοιμασία τους οι «ερυθρόλευκοι»
Με στόχο να ξαναζήσουν τέτοιες στιγμές, ξεκίνησαν χτες την προετοιμασία τους οι «ερυθρόλευκοι»
Το γνωμικό «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» ασπάζονται στον Ολυμπιακό και το επιβεβαίωσαν στη χτεσινή πρεμιέρα της ομάδας για τη νέα χρονιά. Υπό τα βλέμματα πολλών οπαδών και με παρόντες τους νέους παίχτες, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους προσβλέποντας σε μεγαλύτερες επιτυχίες. Οπως είναι φυσικό, τα περισσότερα βλέμματα εστιάστηκαν στους Ζε Ελίας, Ζέτεμπεργκ, Αλβες αλλά καλωσόρισμα δέχτηκαν και οι Πατσατζόγλου, Γεωργίου. Απόντες ήταν οι Ζάχοβιτς, Οφορίκουε.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Γιάννης Ματζουράκης επισήμανε πως η νέα χρονιά είναι ιδιαίτερα απαιτητική για τον Ολυμπιακό, γι' αυτό τα πολλά λόγια περιττεύουν και προέχει η δουλιά. Ακόμα ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχής που θα δουλέψω με τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Κάθε χρονιά ο πήχης μπαίνει πιο ψηλά. Εχω μιλήσει με τη διοίκηση για την απόκτηση κάποιου αξιόλογου αμυντικού. Εάν αυτό δεν πραγματοποιηθεί, τότε θα μείνουμε με αυτούς που έχουμε».

Στο μεταξύ αισιόδοξο ήταν το μήνυμα που έστειλε για την επιστροφή του Γρηγόρη Γεωργάτου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Γιώργος Λούβαρης, αφού δήλωσε λακωνικά ότι ο παίκτης «θα ξαναγυρίσει στο λιμάνι». Οσο για τον Ζάχοβιτς «κάναμε μία πρώτη συζήτηση, θα δούμε. Εχει κάποιες προτάσεις τις οποίες εξετάζουμε. Ο παίκτης δικαιούται άδεια λόγω του ΕΥΡΩ. Εχουμε μπροστά μας το χρονικό διάστημα να αποφασίσουμε αφού οι μεταγραφές μόλις άρχισαν». Πάντως, ο Σλοβένος με δηλώσεις του τόνισε ότι το καλύτερο για όλους είναι να φύγει από την ομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ