Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«Το έχουμε αποδείξει: δε μας βάζουν στο χέρι!»

Με έντονη την παρουσία της νεολαίας η χτεσινή συγκέντρωση στο Μαρτίνο

Με το σύνθημα «Εννιά δεκαετίες αγώνας και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» υποδέχτηκαν, χτες το βράδυ, οι κάτοικοι του Μαρτίνου και των γύρω περιοχών, με την παρουσία της νεολαίας να είναι έντονη και κόκκινες σημαίες να κυματίζουν, την Αλέκα Παπαρήγα. Εκεί στην κεντρική πλατεία του Μαρτίνου πραγματοποιήθηκε το βράδυ η προγραμματισμένη συγκέντρωση.

Η Αλέκα Παπαρήγα ξεκαθάρισε από την αρχή της ομιλίας της ότι η επίσκεψή της στη ΛΑΡΚΟ δεν είναι ένα συμβολικό πέρασμα, αφού το ΚΚΕ είναι πάνω απ' όλα το κόμμα της εργατικής τάξης. «Οι εργαζόμενοι πρέπει να σταματήσουν να διαλέγουν ανάμεσα στους δύο. Πρέπει να χάσουν στις επερχόμενες εκλογές η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλιώς θα έχουμε προσθέσει στους εαυτούς μας ακόμα έναν "χαλκά"», τόνισε η ΓΓ του ΚΚΕ. Στη συνέχεια κάλεσε τους εργαζόμενους να δείξουν και με την ψήφο τους ότι ο λαός όχι μόνο ξέρει τα προβλήματά του, αλλά ξέρει και να τ' αντιπαλεύει.

«Εχουμε τσαγανό, το έχουμε αποδείξει: δε μας βάζουν στο χέρι», είπε χαρακτηριστικά «αλλά θέλει πολλή δουλιά - πρόσθεσε σ' άλλο σημείο. Αλλος αέρας θα πνεύσει αν νιώσει η ΝΔ την επομένη των εκλογών την ανάσα της να μη βγαίνει και το ΠΑΣΟΚ ότι δεν μπορεί να "τσουβαλιάζει" πια το λαό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ