Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Μίλησε η παράδοση

Παίζοντας πιο καλά στην τέταρτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς χτες στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό (όπως και πέρσι) τον οποίο νίκησε με 79-71 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» φάνηκαν στα βασικά σημεία να είναι πιο έτοιμοι από τους αντιπάλους τους και έπαιξαν καλύτερα στην τέταρτη περίοδο (ιδιαίτερα στο τελευταίο πεντάλεπτο) στηριζόμενοι στη δύναμη της περιφέρειας όπου κορυφαίοι ήταν οι Μπετσίροβιτς, Σισκάουσκας και Διαμαντίδης. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να... χτυπήσουν κάτω από τη ρακέτα, με τον Ντόμεγκραντ να κάνει σπουδαίο πρώτο μέρος είχαν το κεφάλι στο σκορ μέχρι το 36΄ όμως στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Εκπλήξεις έκρυβαν τα υπόλοιπα παιχνίδια του Κυπέλλου. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ αν και πιο ανέτοιμη από τον Αρη, επικράτησε με 67-64 σφραγίζοντας την πρόκριση. Το «μπαμ» όμως έγινε στην Κρήτη όπου το Ρέθυμνο νίκησε τον Πανιώνιο με 80-79 και τον άφησε εκτός... νυμφώνος. Τα... δόντια του έδειξε αν και στην Α2 ο Κολοσσός Ρόδου που απέκλεισε τον Πανελλήνιο επικρατώντας με 81-72. Εύκολο έργο είχε το Μαρούσι απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας (84-55) και η Ολύμπια Λάρισας που νίκησε με 99 πόντους!!! διαφορά το εφηβικό του Μακεδονικού 147-48.

  • Τα καινούρια ζευγάρια που σχηματίστηκαν είναι: ΑΕΛ-Κολοσσός Ρόδου, Παναθηναϊκός-Ολύμπια Λάρισας, ΠΑΟΚ-ΑΓΟ Ρεθύμνου, ΑΕΚ-Μαρούσι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ