Πέμπτη 28 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΑΧΤΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2
Κλότσησε τη νίκη

Αν και βρέθηκε δυο φορές μπροστά στο σκορ, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο τσάμπιονς λίγκ, χτες βράδυ στην Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ. Οι ερυθρόλευκοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με την ομάδα του Ντονετσκ, σίγουρα όμως θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αν η άμυνα λειτουργούσε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 24' όταν από σλάλομ του Καστίγιο και τελική πάσα στον Κωνσταντίνου, ο τελευταίος με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι Ουκρανοί ισοφάρισαν δέκα λεπτά αργότερα με απευθείας φάουλ του Ματουσάλ.

Στην επανάληψη ο Νέρι Καστίγιο, κορυφαίος παίκτης του αγώνα, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στο 68΄ στην ομάδα του Πειραιά. Ομως η χαρά κράτησε μόνο δυο λεπτά, αφού στο 70΄ ο Μαρικά, με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών του Ολυμπιακού.

Η πειραϊκή ομάδα επαιξε με τους: Νικοπολίδη, Πάντο (85΄ Ριβάλντο), Γεωργάτο, Στολτίδη, Σέζαρ, Ανατολάκη (46' Πατσατζόγλου), Μάριτς, Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο, Κωνσταντίνου (90' Οκκά) και Κωστούλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ