Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΚΑΒΑΝΑΚΗΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
«Με τη λαϊκή συμμετοχή θα δώσουμε λύσεις»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής Δημήτρης Αγκαβανάκης
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής Δημήτρης Αγκαβανάκης
«Η σημερινή διοίκηση του δήμου (ΣΥΝ) επικαλείται το έργο της παράταξής μας που για χρόνια διοικούσε το δήμο. "Γυαλίζει" τις παιδικές χαρές που εμείς κάναμε, σκάβει τους δρόμους για να δείξει ότι κάτι κάνει. Υποτιμάει τη νοημοσύνη σας! Είναι μια φορομπηχτική διοίκηση, που απασχολεί με ελαστικές μορφές εργασίας πολλούς εργαζόμενους».

Με αυτά τα λόγια ο Δημήτρης Αγκαβανάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, άσκησε προχτές το απόγευμα σε συγκέντρωση της «Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας», κριτική στο έργο της σημερινής διοίκησης, αλλά και στις άλλες παρατάξεις, που ονειρεύονται ένα δήμο - επιχείρηση και που «ξορκίζουν» την κομματική τους ταυτότητα, από την οποία είναι απόλυτα εξαρτημένοι. «Πρόκειται για αντιλαϊκούς διαχειριστές μιας αντιλαϊκής πολιτικής», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στη συνοικία των εργατικών και των προσφυγικών κατοικιών της Καισαριανής, ο Δ. Αγκαβανάκης υπογράμμισε την πάγια θέση της «Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας» για ανάπλαση και εκσυγχρονισμό του εσωτερικού των κατοικιών, ενώ εξωτερικά να παραμείνουν στη σημερινή τους μορφή, καθώς στους τοίχους τους είναι γραμμένη η λαμπρή ιστορία της Καισαριανής. Πρότεινε ανακατασκευή των κατοικιών ανάλογα με το μέγεθος και τις ανάγκες της κάθε οικογένειας, ενώ τόνισε, ότι το κόστος θα το αναλάβει εξολοκλήρου το κράτος. Πρόκειται για ένα αίτημα που δίνει αποστομωτική απάντηση σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις που κάνουν λόγο για παράδοση της περιοχής, μαζί με τους ελεύθερους χώρους της, σε ιδιώτες.

Σε ερώτηση ενός κατοίκου, αν θα δεχτεί το κράτος να πληρώσει γι' αυτό, ο υποψήφιος δήμαρχος απάντησε: «Δεν είναι ένα φιλολαϊκό κράτος και δε θα δεχτεί. Θα το αναγκάσουμε! Θα το διεκδικήσουμε και μπορούμε να το επιβάλουμε! Εχουμε εμπειρία και από τους προηγούμενους αγωνιστές δημάρχους. Είναι κάτι που το δοκιμάσαμε και το πετύχαμε σ' αυτή την πόλη. Με τη λαϊκή συμμετοχή θα δώσουμε λύσεις».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ