Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΑΙΔΕΙΑ
Ποιος φοβάται το ΠΑΜΕ

Το ΠΑΜΕ που εκφράζει και συντονίζει την ταξική δράση 450 χιλιάδων εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, των 15 πιο μαζικών ομοσπονδιών του ιδιωτικού χώρου, 9 εργατικών κέντρων και πολλών πρωτοβάθμιων σωματείων, ζήτησε χτες με εκπρόσωπό του, να απευθύνει χαιρετισμό αλληλεγγύης και συμπόρευσης με τους εκπαιδευτικούς. Στο αίτημα αυτό ο πρόεδρος της ΔΟΕ, εκφράζοντας τη βούληση της πλειοψηφίας του ΔΣ (ΠΑΣΚ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) προφασίστηκε ότι το ΠΑΜΕ είναι παράταξη και κατά συνέπεια δεν μπορεί να χαιρετίσει.

Στη συνέχεια, σε αντίστοιχο αίτημα του προέδρου της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Γιάννη Πάσουλα, η οποία ανήκει στο ΠΑΜΕ, για χαιρετισμό στη συγκέντρωση, ο πρόεδρος της ΔΟΕ εκφράζοντας τη συναντίληψη της ίδιας πλειοψηφίας δήλωσε ότι, αφού η Ομοσπονδία δεν έχει προκηρύξει στάση, δε δικαιούται να ομιλεί. Μετά από αυτό, αφού κατανόησε το γελοίο του επιχειρήματος, σε συνεννόηση με άλλα μέλη του ΔΣ και ειδικότερα των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ, του παραχωρήθηκε ο γενναιόδωρος χρόνος του 1 λεπτού (60 δευτερόλεπτα!!)... τον οποίο και τους χάρισε!

Τα παραπάνω αποκαλύπτει και καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιοι θέλουν και «χτίζουν» την ενότητα με τους εργαζόμενους, και ποιοι την υπονομεύουν. Ποιοι θέλουν να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων ο αγώνας για την Παιδεία και ποιοι εμμέσως πλην σαφώς τον περιχαρακώνουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ