Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ
Φταίει και ο ... Χατζηπετρής

Ολοι έχουν ευθύνες, εκτός από τον ίδιο. Αυτή ήταν η ουσία του ξεσπάσματος Ρεχάγκελ, κατά τη χτεσινή συνέντευξη. Κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι είναι άδικοι, δημιουργούν αρνητικό κλίμα και ότι γίνονται μεσάζοντες: «Εδώ και πέντε χρόνια προσπαθούν μέσω των δημοσιογράφων να καλέσω κάποιους παίκτες στην εθνική ομάδα» είπε (ο ΠΣΑΤ ζήτησε αποδείξεις ή ανάκληση των λεγομένων).

Ακόμα έψεξε τους δημοσιογράφους γιατί τον παρουσιάζουν να επηρεάζεται από το βοηθό του (Γ. Τοπαλίδη). Και για να πείσει ότι κάνουν λάθος, χρησιμοποίησε το... αποστομωτικό επιχείρημα: «Μόνο η γυναίκα μου μπορεί να με επηρεάσει εμένα, κανένας άλλος». Για το θέμα Καψή, ισχυρίστηκε πως «τον κάλεσα να δω από κοντά σε τι αγωνιστική κατάσταση είναι» (!) και άφησε σαφή υπονοούμενα για τον Σόλιντ: «Αλλά και από ψυχολογικής πλευράς να τον βοηθήσω σαν άνθρωπο. Εγώ αντιδρώ ανθρώπινα, άλλοι που δεν αντιδρούν έτσι είναι δικό τους πρόβλημα». Και «φυσικά» έψεξε Λαγό, Παπαδόπουλο, που δεν τον ενημέρωσαν πως είναι τραυματίες.

Από την πλευρά του ο Ζαγοράκης επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί. «Για μένα μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια έχει κλείσει ο κύκλος της εθνικής ομάδας» είπε και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πράγματα που θέλεις να δώσεις, αλλά κάποια στιγμή δεν μπορείς». Σε αντίθεση με τον Ρεχάγκελ που μίλησε για καλό κλίμα, ο αρχηγός παραδέχτηκε πως «έχει γίνει λίγο έντονο», ενώ ο Καραγκούνης εξέφρασε την ελπίδα «όλα αυτά που έγιναν τις προηγούμενες μέρες, να μας βγουν σε καλό. Να μας πεισμώσουν για τη νίκη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ