Τετάρτη 11 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Μήνυμα αισιοδοξίας

Ανακοίνωση της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ

«Το αισιόδοξο μήνυμα που εκφράζεται μέσα από την καθημερινή προεκλογική δουλιά, αναδεικνύει πως οι αγωνιστικοί συνδυασμοί αγκαλιάζονται από ευρύτερες λαϊκές δυνάμεις, πως ενισχύεται η προοπτική της συνολικής ρήξης με την κυρίαρχη πολιτική», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Τις μέρες που διανύουμε, μέχρι και την Κυριακή, οι κομμουνιστές της Θεσσαλονίκης εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε να ενισχυθούν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της ΝΑΣ με επικεφαλής τον Γιάννη Ζιώγα, της «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», με επικεφαλής τον Αγάπιο Σαχίνη, και οι υπόλοιποι αγωνιστικοί συνδυασμοί που δραστηριοποιούνται στους Δήμους του Νομού.

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ ξεκαθαρίζει πως στους Δήμους Αρέθουσας, Ασσήρου, Εγνατίας, Επανωμής, Κορώνειας, Λαγκαδά και Σοχού, το ΚΚΕ δε στηρίζει κανένα συνδυασμό. Καλεί τους εργαζόμενους, τη νεολαία και τα λαϊκά στρώματα σ' αυτούς τους δήμους να καταδικάσουν με την ψήφο τους την αντιλαϊκή πολιτική και τους φορείς της σε τοπικό επίπεδο. Να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο της ΝΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ