Πέμπτη 26 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
Στο ταμείο από την επόμενη βδομάδα

Από την 1η του Νοέμβρη μέχρι τις 29 του Δεκέμβρη, θα πραγματοποιηθεί η διάθεση του ειδικού σήματος τελών κυκλοφορίας για το έτος 2007, από τις τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και για πρώτη φορά από τις Συνεταιριστικές Τράπεζες.

Το ύψος των τελών, το οποίο διαφοροποιείται ανάλογα με τον κυβισμό του οχήματος ή της μοτοσικλέτας παραμένει στα φετινά επίπεδα, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ φρόντισε να προχωρήσει σε αυξητικές αναπροσαρμογές άλλων φόρων... Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα πρέπει να επιδείξουν το ειδοποιητήριο που έχει αρχίσει να αποστέλλεται από τις 10 Οκτώβρη από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σε περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί το ειδοποιητήριο, η προμήθεια του σήματος θα γίνεται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) με την επίδειξη της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος. Σε σχετική εγκύκλιο του υπουργείου επισημαίνεται επίσης ότι τα ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας αποστέλλονται στους κατόχους οχημάτων με βάση τα στοιχεία της 30ής Σεπτέμβρη 2006. Για τις μεταβιβάσεις οχημάτων που πραγματοποιήθηκαν μετά τις 30 του Σεπτέμβρη, οι παλιοί κάτοχοι των οχημάτων θα πρέπει να αγνοήσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής τελών, οι δε νέοι κάτοχοι θα πρέπει με την άδεια του οχήματος να μεταβούν στη ΔΟΥ προκειμένου να προμηθευτούν το σήμα των τελών κυκλοφορίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ