Παρασκευή 4 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
"Παράπλους" και "Συνθέσεις"

"Ταξίδι" πριν τις διακοπές του καλοκαιριού επιχειρεί φέτος ο "5ος Μουσικός παράπλους",που ξεκινά σήμερα στο "Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης" (Μιλήτου και Κορίνθου). Μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθούν έξι σημαντικές συναυλίες, με στόχο "να δημιουργηθεί η μαγική αίσθηση του ταξιδιού μέσα από τη μουσική".

Συγκεκριμένα σήμερα θα πραγματοποιηθεί μεγάλη λαϊκή συναυλία των Χρήστου Νικολόπουλου - Κώστα Μακεδόνα.Στις 7/7 οι "Στέρεο Νόβα",μαζί με την Πόπη Αστεριάδη θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις. Ακολουθεί (9/7) η συναυλία των Μελίνας Κανά - Γεράσιμου Ανδρεάτου,που συμπράττουν με επιτυχίες τους και καλά τραγούδια του νεολαϊκού χώρου. "Των τραγουδιών η μέθη" τιτλοφορείται η βραδιά με τον τενόρο Μάριο Φραγκούλη (11/7), ενώ μία έκπληξη επιφυλάσσουν στις 16/7 οι "Ακτιβ Μέμπερ" και η "Λευκή Συμφωνία".

Το α μέρος του "Μουσικού Παράπλου '97" κλείνει με την πρώτη πανελλήνια εμφάνιση (26/7) των Ορφέα Περίδη - Αλκίνοου Ιωαννίδη,ενώ στις 5/9 φιλοξενείται μεγάλη ροκ συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

  • Στη Βέροια θα συναντηθούν "Οι φίλοι", "Το θέατρο", "Οι μνήμες", "Το τραγούδι", "Οι νέοι" και "Η παράδοση". "Συνθέσεις, έξι διαστάσεις πολιτισμού",τιτλοφορούνται οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβρη, για "να συνθέσουν το σημερινό πολιτιστικό πρόσωπο της Βέροιας". Οι εκδηλώσεις - που διοργανώνονται από το Κέντρο Πολιτιστικών Πρωτοβουλιών και Επικοινωνίας και τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Βέροιας - άρχισαν χτες στο θέατρο Αλσους "Μ. Μερκούρη", όπου και αύριο και μεθαύριο (9μμ) θα συναντηθούν Μπάντες Χάλκινων των Βαλκανίων.Αύριο (10πμ - 2μμ), στις "Σαραντόβρυσες", θα γίνει στρογγυλό τραπέζι για την "Καταγωγή της Μπάντας Χάλκινων στα Βαλκάνια",ενώ σήμερα τις ίδιες ώρες, στην αίθουσα της "Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών", θα προβληθούν ταινίες - ντοκουμέντα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ