Τετάρτη 9 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Τελεσίγραφο" σε Μανωλά

Μέχρι την Παρασκευή τον περιμένει ο Ντουμιτρίου

Αν την Παρασκευή ο Στέλιος Μανωλάς δε δώσει το "παρών" στην αναχώρηση της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, τότε η... υποστολή της σημαίας θα είναι οριστική. Ο Ντουμιτρίου έχει καταστήσει σαφές στη διοίκηση της ΠΑΕ ότι το θέμα πρέπει να έχει διευθετηθεί ως τότε. Μετά την καταληκτική ημερομηνία δεν πρόκειται να δεχτεί τον παίχτη.

Ετσι υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα. Μάλιστα δεν αποκλειόταν ακόμα και χτες το βράδυ τηλεφωνική επαφή Κούγια - Μανωλά. Σίγουρα πάντως διά ζώσης συζήτηση θα υπάρξει συντομότατα (ίσως σήμερα) αφού ο χρόνος τρέχει... Οσο για το αποτέλεσμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Παρότι ο διεθνής παίχτης εκτιμά ιδιαίτερα τον πρόεδρο, δε θα πει εύκολα το ναι. Πάντως εκτός από την αγωνιστική του παρουσία, θα εξεταστεί και η "προαγωγή" του σε άλλο πόστο.

Εν τω μεταξύ χτες ήρθε ο Ισλανδός Αρναρ Γκρέταρσον που μάλιστα προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα.

Οσο για τους Ν. Στράτο και Γ. Σκούρτη ήδη ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει στα χέρια του και εξετάζει τις παραιτήσεις τους. Του δεύτερου συνολικά, του πρώτου από τη θέση του διευθύνονται συμβούλου και όχι του υπαλλήλου. Εν τω μεταξύ καμιά "αχτίδα" ελπίδας δε φαίνεται στο τέλμα που ταλανίζει την ΑΕΚ. Οι αντιμαχόμενες πλευρές, φίλαθλοι - διοίκηση, εμμένουν στις θέσεις τους. Πάντως οι πρώτοι θέτουν αρκετούς προ των ευθυνών τους επικαλούμενοι το δικαίωμα, βάσει του νόμου, στη μειοψηφία μιας εταιρίας (σ.σ. λ.χ. Φιλίππου) να λαμβάνει μέρος στα δρώμενα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ