Τετάρτη 9 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Από Δευτέρα τα δύσκολα

Από χτες ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα περίοδο. Οι παίχτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα πέρασε ιατρικές εξετάσεις και το άλλο από το εργομετρικό κέντρο της Παιανίας. Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα αλλά μ' αντίθετες διαδικασίες. Ως σήμερα οι "πράσινοι" θα προπονούνται καθημερινά μία φορά. Από την Πέμπτη μέχρι το τέλος της βδομάδας δύο, ενώ από τη Δευτέρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού οι προπονήσεις αυξάνονται σε τρεις ημερησίως. Το κύριο βάρος αρχικά ρίχνεται στη φυσική κατάσταση με πολύ τρέξιμο και γυμναστική.

Εν τω μεταξύ ο Στραντλ επέστρεψε χτες στη Νορβηγία, αφού σήμερα με τη Λίλεστρομ θ' αντιμετωπίσει, στα πλαίσια του κυπέλλου, τη Ρόζεμποργκ. Αυτό μάλλον θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της σκανδιναβικής ομάδας. Ο παίχτης, που μαζί με τον έτερο... πράσινο Νορβηγό Μίκλαντ στις 20/7 αντιμετωπίζουν με την Εθνική τους σε φιλικό την Ισλανδία, θα επιστρέψει τέλος του μήνα. Αφού του παραχωρήθηκε ολιγοήμερη άδεια ώστε να "φορτίσει τις μπαταρίες του".

Η πανηγυρική πρεμιέρα σκόρπισε αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό. Οι εκδηλώσεις των φιλάθλων και κυρίως η πολυπληθής παρουσία τους θεωρείται οιωνός για το "αγκάλιασμα" της ομάδας και στις επίσημες εμφανίσεις της, σ' αντίθεση με πέρυσι.

Πάντως το καλό κλίμα σκιάστηκε από ένα δυσάρεστο γεγονός. Ο Σ. Αποστολάκης "έχασε" χτες τον 77χρονο πατέρα του και αναχώρησε εσπευσμένα για το Αγρίνιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ