Παρασκευή 11 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
23Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων τις επόμενες μέρες έχει ως εξής:

- Σήμερα,στη Μεταμόρφωση,στην πλατεία Μεταμόρφωσης Σωτήρος, με την Ε. Μανιάτη,μέλος του ΣΠ Αθήνας με θέμα τα ναρκωτικά. Στο Νέο Κόσμο,στην πλατεία ΙΚΑ, με θέμα "Ειρήνη - αντιιμπεριαλιστική δράση", με τον Δ. Αδαμόπουλο,μέλος του Γραφείου του ΣΠ Αθήνας. Στην Καισαριανή,στην πλατεία Αγ. Νικολάου, με θέμα τα ναρκωτικά και στο Εμπορικό Κέντρο στην Ερμού.Την ίδια μέρα στην Πειραϊκή,δίπλα από το γήπεδο του Πορφύρα, με θέμα "Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά. Παλεύουμε για μαζικό - λαϊκό αθλητισμό".

- Αύριο στην Ηλιούπολη,στην κεντρική πλατεία, με θέμα "Ειρήνη - αντιιμπεριαλιστική δράση", με τον Π. Παλαβό.Στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών, με θέμα "Περιβάλλον - ελεύθερος χρόνος". Στα Βριλήσσια,στην κεντρική πλατεία, με τον Β. Λιόση,μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής του ΚΣ και με θέμα "14ο ΠΦΝΦ - αντιιμπεριαλιστική δράση" και στην Καλλιθέα (στην πλατεία Δαβάκη) με θέμα παιδεία.

Επίσης, αύριο εκδηλώσεις θα γίνουν στον Κορυδαλλό,στην πλατεία Μερκάτη - Ταξιάρχη, με θέμα την παιδεία και στο Ρέντη,στην κεντρική πλατεία Ρέντη, με θέμα τα ναρκωτικά, με τη Δ. Δαμιανή,μέλος του Γραφείου του ΣΠ Πειραιά

- Την Κυριακή στην Αγ. Παρασκευή,στην πλατεία Αγ. Ιωάννη, με θέμα την παιδεία.

- Τη Δευτέρα,στην Καισαριανή θα γίνει η κεντρική προφεστιβαλική εκδήλωση του Ανατολικού Τομέα της ΚΝΕ.

- Την Τρίτη,στο Χαϊδάρι,με θέμα ναρκωτικά.

- Την Τετάρτη,στο Ιλιον (Ν. Λιόσια), στο Αλσος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ