Σάββατο 12 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεύτερο αντίο;

Αργά το βράδυ αναμενόταν η απάντηση του Δημήτρη Παπανικολάου. Αναχώρησε για Ιταλία ο Γιώργος Σιγάλας

Αργά χτες το βράδυ αναμενόταν η απόφαση του Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος θα ξεκαθάριζε αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή όχι.

Ο διεθνής παίκτης, μετά τη συνάντηση που είχε νωρίς το απόγευμα με τον πρόεδρο της ομάδας Σωκράτη Κόκκαλη, δήλωσε ότι θα ανακοινώσει την οριστική απόφασή του αργά το βράδυ.

Πάντως, όπως διαφάνηκε από το κλίμα μετά τη συνάντηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Δημήτρης Παπανικολάου μάλλον θα πει και αυτός "αντίο" στο λιμάνι.

Εξάλλου, ο Γιώργος Σιγάλας, αφήνοντας αιχμές για τη στάση των παραγόντων του Ολυμπιακού, αναχώρησε χτες για την Ιταλία, όπου παρουσιάστηκε και επίσημα από τη Στεφανέλ Μιλάνου. Ο Ελληνας διεθνής θα πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα τη Δευτέρα, όπου αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου.

Λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο ο διεθνής παίκτης τόνισε: "Γυρνώντας από Ισπανία μου είχαν πει από τον Ολυμπιακό ότι θα έχω μια συνάντηση μαζί τους τη Δευτέρα. Ομως η Δευτέρα πέρασε και η Τρίτη και η Τετάρτη και δεν είχε γίνει τίποτα. Επρεπε και εγώ να κοιτάξω το μέλλον μου. Επίσης, έπρεπε να δείξω στους Ιταλούς ότι δεν τους κοροϊδεύω".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ