Σάββατο 12 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Στο Μέτσοβο η Εθνική

Με δυο νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της αναχωρεί τη Δευτέρα για το Μέτσοβο η Εθνική ομάδα των ανδρών προκειμένου να προετοιμαστεί για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία το Σεπτέμβρη.

Οι νέες επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού Στέλιου Καζάζη είναι οι Χρύσανθος Κυριαζής, Γρηγόρης Σιδηρόπουλος. Την 16άδα συμπληρώνουν: Κουρνέτας, Μποζίδης, Γκιούρδας, Χριστοφιδέλης, Μπάεφ, Σαμαράς, Ντράγκοβιτς, Κοβάτσεφ Α., Χατζηαντωνίου, Μητρούδης, Θεοδωρίδης, Αθανασιάδης, Παπάζογλου, Τσακιρόπουλος.

  • Η Βάσω Καρατάσιου και η Εφη Σφυρή πραγματοποίησαν χτες τη μοναδική ελληνική νίκη στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό στο Ευρωπαϊκό Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ που διεξάγεται στη Ρόδο. Οι ελληνίδες αθλήτριες νίκησαν τις Γερμανίδες Μπρόγκερ - Λιπ με 15 - 9.

Αντίθετα οι Πάνος Δημητράκος και Βαγγέλης Οικονόμου ηττήθηκαν στο πρώτο γύρο από τους Τσέχους Στέισκαλ και Χρόμι με 15 - 12. Σήμερα οι Ελληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν του Δανούς αδελφούς Πέτερ και Τόμας Λιό. Μια από τα ίδια και για τους Νανά και Λακάσα που έχασαν από τους Ιταλούς Λιόνε και Γκιούργκι με 15 - 5.

  • Η Εθνική ομάδα της Γερμανίας θα είναι αντίπαλος της Εθνικής μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (6 με 14 Σεπτέμβρη, Ολλανδία) αφού στον τελικό του ειδικού τουρνουά, που έγινε στη Βιέννη, έχασε 3 - 0 από την αντίστοιχη της Φινλανδίας. Ετσι μετά από κλήρωση η Γερμανία κατατάχθηκε στο Α' όμιλο και η Φινλανδία στο Β' όμιλο. Ο όμιλος της Εθνικής μας έχει ως εξής: Α' Ομιλος (Ντεν Μπος): Ιταλία, Γιουγκοσλαβία, Ρωσία, Σλοβακία, ΕΛΛΑΣ, Γερμανία

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ