Σάββατο 12 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Σε οριακό σημείο Ομοσπονδία - διεθνείς

Με χτεσινή της ανακοίνωση η ΕΚΟΦ "πετάει το γάντι" στους παίκτες. "Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους", δηλώνει στο "Ρ" ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Μαυρωτάς

Σε οριακό σημείο είναι πλέον οι σχέσεις της ομοσπονδίας (ΕΚΟΦ) με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο, μετά και τη χτεσινή ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα της αποχής των διεθνών.

Μεταξύ άλλων τονίζεται "ότι η Ομοσπονδία παρά τα οικονομικά προβλήματα έχει καταφέρει να καλύψει σε ποσοστό 95% τα οδοιπορικά των παικτών, έστω και εάν μέχρι τώρα έχει λάβει μόνο το 33% της επιχορήγησης που δικαιούται". Θεωρεί λανθασμένη την απόφαση των παικτών για παράταση της αποχής με αιτιολογίες που εκτιμάει ότι δεν έχουν σχέση με την Ομοσπονδία.

Από την πλευρά τους οι παίκτες της Εθνικής δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν εάν δεν ικανοποιηθούν. Να πάρουν δηλαδή από την ΕΚΟΦ το πριμ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο ΦΙΝΑ ΚΑΠ.

Μιλώντας στο "Ρ" ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Γιώργος Μαυρωτάς, επισήμανε: "Με πόλεμο ανακοινώσεων δε λύνονται τα προβλήματα. Αυτό που λέγεται για κάλυψη των οδοιπορικών σε ποσοστό 95% είναι αναληθές και αποδεικνύεται και με στοιχεία. Εμείς περιμέναμε από την Ομοσπονδία να δείξει μια κίνηση καλής θέλησης άλλα απ' ό,τι φαίνεται από τη στάση της κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις της. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους".

  • "Αγκαλιά" με την πρώτη θέση του ομίλου της βρίσκεται η Εθνική νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τσεχία. Η Εθνική μας νίκησε χτες και τη Γερμανία με 11-4 και σήμερα παίζει με το αδύναμο Καζαχστάν, όπου με νίκη εξασφαλίζει και τυπικά την πρώτη θέση.

ΜΠ. ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ