Πέμπτη 17 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Οι αποφάσεις των φαρμακοποιών

Μέχρι αργά χτες το βράδυ συνεχιζόταν η συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για τη στάση του συλλόγου απέναντι στα προβλήματα των φαρμακοποιών.

Ηδη πιο πριν το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου είχε αποφασίσει την αναστολή της απόφασης για μη χορήγηση φαρμάκων επί πιστώσει στους ασφαλισμένους όλων των ταμείων, σε ένδειξη καλής θέλησης σε όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ του ΠΦΣ και της κυβέρνησης.

Μιλώντας χτες στην Ελληνική Ραδιοφωνία ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ν. Φαρμάκης είπε ότι το πρόβλημα υπάρχει μόνο με το Δημόσιο και ότι υπήρξε μια συγκυριακή καθυστέρηση δύο ή τριών μηνών από τον ΟΓΑ. Ο Ν. Φαρμάκης επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι θα ενισχυθούν οι υπηρεσίες με προσωπικό και ότι η κυβέρνηση θα πάρει όλα εκείνα τα μέτρα, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η καθυστέρηση αποπληρωμής των φαρμακοποιών.

Τέλος ο υπουργός επανέλαβε την προσήλωσή του στα κυβερνητικά μέτρα για το φάρμακο που έχουν ανακοινωθεί και απείλησε ότι το ΙΚΑ θα ανοίξει φαρμακεία για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ