Τρίτη 29 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΧΕΡΑΚΙΑ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ των ισραηλινο-παλαιστινιακών συνομιλιών ανακοινώθηκε χτες, και από τις δύο πλευρές. Η είδηση ήρθε λίγες μέρες μετά την επίσκεψη Ισραηλινών και Παλαιστινίων αξιωματούχων στην Ουάσιγκτον (σελίδα 10).

ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ότι ο κουβανικός λαός θα είναι νικητής και αυτής της "βρώμικης" επίθεσης που έχουν εξαπολύσει οι ΗΠΑ, εξέφρασε ο Ραούλ Κάστρο,υπουργός Αμυνας της Κούβας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την ολοκλήρωση των γιορταστικών εκδηλώσεων για τη "Μέρα της Εξέγερσης" (σελίδα 11).

Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ της εργατικής νομοθεσίας, οι απολύσεις και η τρομοκρατία, είναι το "άλλο πρόσωπο" του ελληνικού τουρισμού, όπως το βιώνουν οι εργαζόμενοι στο χώρο, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν τα "σπασμένα" της κρίσης. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν έφεραν στη Βουλή βουλευτές του ΚΚΕ (σελίδα 12).

ΤΟ ΟΡΓΙΟ της εφοπλιστικής ασυδοσίας καλά κρατεί στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας. Οι εφοπλιστές, που δρομολογούν επιβατηγά και τουριστικά πλοία στη γραμμή Πάτρας - Ηγουμενίτσας - Ιταλίας, ανενόχλητοι και μπροστά στα μάτια των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, εξακολουθούν να παραβιάζουν τη νομοθεσία για τις οργανικές συνθέσεις, αποβάλλοντας τους Ελληνες ναυτεργάτες (σελίδα 13).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ