Πέμπτη 31 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Σε τρία χρυσά ελπίζει η Κούβα

Στην κατάκτηση τριών χρυσών μεταλλίων ευελπιστούν οι υπεύθυνοι της εθνικής ομάδας στίβου της Κούβας, η οποία θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που ξεκινά αύριο με την τελετή έναρξης στο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας. Τα μέλη της αποστολής, μιας από τις σημαντικότερες δυνάμεις του παγκόσμιου αθλητισμού, εκφράζουν αισιοδοξία πως είναι σε θέση να συνεχίσουν και στη χώρα μας τις διακρίσεις που στο παρελθόν κατέκτησαν.

Τις περισσότερες ελπίδες από τους 19 συνολικά αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Κούβα στο "Αθήνα '97", συγκεντρώνουν η Αννα Φιντέλια Κιρό στα 800 μέτρα και ο άλτης του μήκους, Ιβάν Πεντρόσο. Σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έχει θέσει και ο κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο άλμα εις ύψος, Χαβιέ Σοτομαγιόρ.

Ακόμη, σημαντικές ελπίδες για μετάλλια, όχι όμως χρυσά, έχουν ο τριπλουνίστας Γιέλβις Κεσάδα, που ελπίζει να πάρει το αργυρό μετάλλιο πίσω από τον "ανίκητο" Βρετανό, Τζόναθαν Εντουαρντς, καθώς επίσης και ο Ανιερ Γκαρσία στα 110 μέτρα με εμπόδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ