Σάββατο 13 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ζήτησε έρευνα

Ο Μ. Τροχανάς στον αθλητικό δικαστή. Δεν πήγε ο Γ. Βαρδινογιάννης

"Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση", υποστηρίζει το γνωστό ρητό, που όπως φαίνεται ο πρόεδρος της ΑΕΚ το γνωρίζει καλά. Χτες ο Μ. Τροχανάς, απολογούμενος στον αθλητικό δικαστή, Ερωτόκριτο Ερωτοκρίτου, για τις δηλώσεις που είχε κάνει αναφορικά με αλλοίωση του πρωταθλήματος και εύνοια του ΠΑΟ, το εφάρμοσε πλήρως.

Διαμαρτυρήθηκε εντονότατα για την απουσία του "ομολόγου του" που ήταν επίσης εγκαλούμενος και επανέλαβε τις κατηγορίες του, λέγοντας, μεταξύ άλλων: "Υπάρχουν πράσινες καμπύλες στη στατιστική, που δείχνουν να ευνοείται μια συγκεκριμένη ομάδα".

Τα περιβόητα στοιχεία που είχε υποσχεθεί δεν τα κατέθεσε, υποστηρίζοντας πως αυτό θα γίνει σύντομα προς την Επιτροπή Διαιτησίας. Ζήτησε, μάλιστα, από τον αθλητικό δικαστή να εκδώσει προδικαστική απόφαση (κάτι σαν πόρισμα), ώστε να διενεργηθεί έρευνα...

Ο Γ. Βαρδινογιάννης, όπως αναμενόταν, δεν παρουσιάστηκε. Ο δικηγόρος του κατέθεσε υπόμνημα και υποστήριξε ότι οι ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού δε συνιστούν δυσφήμιση, αλλά διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Ο Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου επιφυλάχτηκε να εκδώσει απόφαση την επόμενη βδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ