Κυριακή 14 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επικίνδυνη έξοδο στη Χίο έχει ο πρωτοπόρος στον όμιλο του νότου Πύργος σήμερα, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική. Η ομάδα της Ηλείας θα αντιμετωπίσει στο νησί τον Βαρβασιακό που "καίγεται" για βαθμούς προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το Αίγιο που ακολουθεί έχει δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο που έχει νέο τεχνικό τον Σέρτζιο Εσπινόζα. Στο Χαϊδάρι έχουμε επίσης το συνοικιακό ντέρμπι μεταξύ της ομώνυμης ομάδα και της Καλλιθέας.

Στο βόρειο όμιλο ο Πανσερραϊκός που είναι πρωτοπόρος έχει και αυτός δύσκολο έργο στο Βόλο κόντρα στη Νίκη. Ο Αγροτικός Αστέρας που ακολουθεί θα παίξει στον Εύοσμο με τα Γιαννιτσά σε ένα τοπικό ντέρμπι. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Κρύας Βρύσης με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα: ΝΟΤΟΣ: Χανιά - Χαλκίδα, Φωστήρας - Εθνικός Αστέρας, Μαρκό - Παναιτωλικός, Χαραυγιακός - Ναύπλιο, Αίγιο - Ατρόμητος, Κόρινθος - Ε.Ρ. Διαγόρας, Βαρβασιακός - Πύργος, Χαϊδάρι - Καλλιθέα, Αγ. Νικόλαος - Αιολικός. ΒΟΡΡΑΣ: Φωκικός - Βελισσάριος, Κρύα Βρύση - Απόλλωνας Λάρισας, Αλμωπός - Εορδαϊκός, Νίκη Βόλου - Πανσερραϊκός, Αστέρας Αμπελοκήπων - Πόντιοι Βέροιας, Νιγρίτα - Ολυμπιακός Βόλου, Ορέστης - Λαμία, Αγροτικός Αστέρας - Γιαννιτσά, Τύρναβος - Κοζάνη.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 3μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ