Κυριακή 14 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΕΘΝΙΚΗ
Πεντοζάλη στο Μαρούσι

Ο ΠΑΟ υποδέχεται τον ΟΦΗ στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας

Στο Ολυμπιακό Στάδιο είναι στραμμένα τα βλέμματα των φιλάθλων σήμερα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Εθνικής. Εκεί ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον φορμαρισμένο ΟΦΗ. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λάρισα, ενώ ο Πανηλειακός θα φιλοξενήσει τον ουραγό Εθνικό. Ας δούμε όμως αναλυτικά όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής:

Στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ θέλει να συνεχίσει το σερί των πετυχημένων εμφανίσεων κόντρα στον ΟΦΗ. Ο τεχνικός των πρασίνων Χουάν Ραμόν Ρότσα θα στερηθεί των υπηρεσιών μόνο του Θανάση Κολιτσιδάκη που είναι τραυματίας. Αναφερόμενος στο ματς ο Ρότσα είπε: "Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα φτάσουμε τελικά στη νίκη". Πιθανή 11άδα για τους γηπεδούχους: Βάντσικ, Αποστολάκης, Γ.Σ. Γεωργιάδης, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Καλιτζάκης, Ουζουνίδης, Μαραγκός, Μπορέλι, Βαζέχα, Αλεξούδης, Δώνης. Από την πλευρά του ο Ευγένιος Γκέραρντ δηλώνει: "Ο Παναθηναϊκός δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και νομίζω ότι μπορούμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα". Οι κρητικοί αναμένεται να παραταχθούν με τους: Χανιωτάκη, Κωνσταντινίδη, Κιάσο, Παπαδόπουλο, Σκέντζο, Πατεμτζή, Πραζένιτσα, Ρίζνιτς, Μαχλά, Φραντζέσκο, Μίτιτς.

Ολυμπιακός: Παίζουν οι "άτακτοι"

Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός με νέο προπονητή τον Τάκη Περσία θέλει να πάρει τους βαθμούς της νίκης και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον Πειραιά. Ο διάδοχος του Σταύρου Διαμαντόπουλου θα έχει στη διάθεσή του και τους "άτακτους" Μαρινάκη, Καραπιάλη, Αλεξανδρή και Σκαρτάδο που πήραν "συγχωροχάρτι" από τον Σ. Κόκκαλη. Μεγάλος απών θα είναι ο Ιλια Ιβιτς που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες καθώς και ο τραυματίας Στρακόσια. Πιθανή σύνθεση για τους ερυθρολεύκους: Ράντος, Καραταϊδης, Νταμπίζας, Καλατζής, Γεωργάτος, Αλεξανδρής, Γιουσκόβιακ, Πασσαλής, Κρεμενλίεφ, Αμανατίδης, Γκώνιας. Στο στρατόπεδο της Λάρισας ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος είναι αισιόδοξος για την έκβαση του ματς: "Ελπίζω να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε".

Ο Πανηλειακός στον Πύργο θα αγωνιστεί κόντρα στον Εθνικό που έξω πάει... καλά. Ο Αντώνης Γεωργιάδης ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή, ενώ ο Γιάτσεκ Γκμοχ τόνισε πως ο Εθνικός μπορεί να πάρει το διπλό και με τη βοήθεια της τύχης.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα. Ο Γιάννης Παθιακάκης δε θα έχει τον τιμωρημένο Ερακ, ενώ για τον Πέτερσον δεν υπάρχουν προβλήματα. Ισως γίνει και το ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη που αποκτήθηκε από τον Αθηναϊκό.

Στο Χαριλάου ο Αρης υποδέχεται την Παναχαϊκή και ο Γιάννης Τζιφόπουλος τονίζει πως η νίκη είναι μονόδρομος για τους Θεσσαλονικείς. Αντίθετα ο Χρήστος Αρχοντίδης θα είναι ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας

Επιστροφή ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 5 αγωνιστικές, κατά τον Ντράγκαν Κοκότοβιτς πρέπει να συνοδευτεί με νίκη. Φυσικά ο Εδεσσαϊκός και ο Αγγελος Αναστασιάδης θα έχουν διαφορετική άποψη. Στην Ξάνθη η Σκόντα υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού Κουρτ Γιάρα θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό. Τέλος, στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή. Ο Νίκος Αλέφαντος υποστηρίζει: "Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημά μας. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες κυρίως στην έδρα μας". Στον Γηραιό ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς είπε: "Πάμε στη Νέα Σμύρνη με σκοπό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ώστε να ισοφαρίσουμε την ήττα από τον Αθηναϊκό στο Καυτατζόγλειο".

Οι αγώνες αρχίζουν στις 3μμ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μέσω Πελοποννήσου για Ευρώπη (1997-04-13 00:00:00.0)
Οριακό ματς στο Χαριλάου (1997-03-23 00:00:00.0)
"Αγκαλιάζει" τον τίτλο (1996-05-19 00:00:00.0)
Από τα σαλόνια στα... αλώνια (1996-04-07 00:00:00.0)
Ο τίτλος περνά από το Καυτατζόγλειο (1996-03-24 00:00:00.0)
Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ (1995-01-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ