Πέμπτη 25 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Ζητείται αντίπαλος για ΠΑΟΚ

Περιπλέχτηκε η κατάσταση στον α' όμιλο μετά τη νίκη της Λιμόζ επί της Ζαλγκίρις

Αντίπαλο από ...πορσελάνη θα έχει μάλλον ο ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Μπάσκετ, αν βέβαια όλα εξελιχθούν "φυσιολογικά". Με νίκη στην Πολωνία επί της ουραγού Νόμπιλες, ο δικέφαλος παίρνει την πρώτη θέση στο Β όμιλο, ακόμα και αν κερδίσει η Ντιναμό την Κάλεβ.

Σ' αυτή την περίπτωση, αντίπαλός του θα είναι η δεύτερη του άλλου ομίλου, Λιμόζ, αν την τελευταία αγωνιστική δε συμβούν απρόοπτα στον Α όμιλο. Εκεί πάντως η κατάσταση μπλέχτηκε μετά από τα προχθεσινά αποτελέσματα.

Η Ζαλγκίρις έχασε στη Γαλλία από τη Λιμόζ με 82-68, η Παρτιζάν κέρδισε τη Σουνέρ 88-67 και η Ταουγκρές τη Χέρτζλια με 81-67. Ετσι, στη βαθμολογία οι Λιθουανοί προηγούνται με 16 βαθμούς και ακολουθούν: Λιμόζ, Ταουγκρές 15, Παρτιζάν 13, Σουνέρ, Χέρτζλια 11.

Την τελευταία αγωνιστική η Ζαλγκίρις μεταβαίνει στο Ισραήλ. Αν οι Λιθουανοί χάσουν, μένουν τρίτοι σε περίπτωση που Λιμόζ, Ταουγκρές κερδίσουν τη Σουνέρ στο Βέλγιο η πρώτη και την Παρτιζάν στην Ισπανία η δεύτερη.

Αν κερδίσουν και οι τρεις, η Ζαλγκίρις μένει πρώτη και τη δεύτερη θέση μοιράζονται Λιμόζ, Ταουγκρές. Ομως, οι Γάλλοι λόγω καλύτερης διαφοράς πόντων από τους Ισπανούς στους μεταξύ τους αγώνες θα... επισκεφτούν το Αλεξάνδρειο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ