Τρίτη 30 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α' ΕΘΝΙΚΗ
Σάρωσαν οι πρωτοπόροι

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Τα 28 γκολ σε συνδυασμό με το "χορταστικό" θέαμα ήταν ό,τι καλύτερο για τους φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στα 9 γήπεδα την 18η αγωνιστική. Οι τρεις πρωτοπόροι συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους αφού επικράτησαν άνετα των αντιπάλων τους.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός φιλοδώρησε τη Λάρισα με μισή... ντουζίνα γκολ (6 - 1). Το τρένο της μεγάλης νίκης οδηγούσε ο Γιώργος Δώνης. Οι πράσινοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε παρατεταμένη φόρμα.

Στον Πύργο η ΑΕΚ ήταν "ψηλότερη" από τον Πανηλειακό και πέρασε αλώβητη με 2 - 0.

Με μαγικό "τρίγωνο" τους Ιβιτς, Γιουσκόβιακ και εκτελεστή τον Καραπιάλη, ο Ολυμπιακό συνέχισε το σερί των πετυχημένων εμφανίσεων με προπονητή τον Τάκη Περσία.

Ο Νίκος Μαχλάς "ξύπνησε" και με δύο γκολ από τα... αποδυτήρια οδήγησε τον ΟΦΗ σε νίκη 3 - 0 επί της Καλαμάτας. Για όσκαρ το τρίτο γκολ του Κώστα Φρατζέσκου.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Αρη και Ηρακλή έμεινε στο 0 - 0, ασορτί με την όλη εικόνα του παιχνιδιού στο Χαριλάου.

Τέρματα (1 - 1) και βαθμούς μοιράστηκαν στη Ριζούπολη Απόλλωνας και Εδεσσαϊκός.

Ο κατήφορος του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε. Ο δικέφαλος παραχώρησε ισοπαλία 3 - 3 στην Τούμπα κόντρα στην Ξάνθη. Η καρέκλα του Ν. Κοκότοβιτς τρίζει απειλητικά.

Παρελθόν ο Αλέφαντος

Παρελθόν αποτελεί για τον Πανιώνιο ο Νίκος Αλέφαντος μετά την ήττα 3 - 1 στη Νέα Σμύρνη από τον Ιωνικό. Ο Ελληνας τεχνικός έθεσε χτες την παραίτησή του στον πρόεδρο Γ. Σιότροπο, που με τη σειρά του θα παραδώσει τα ηνία της ΠΑΕ στον ερασιτέχνη τις προσεχείς μέρες. Οι "κυανέρυθροι" έχουν μπλέξει πλέον σε περιπέτειες μετά την απρόσμενη αποτυχία.

Τέλος, στην Πάτρα ο Γιώργος Βαϊτσης οδήγησε την Παναχαϊκή σε νίκη - οξυγόνο 1 - 0 κατά του Εθνικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ