Σάββατο 10 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Επιτέλους σοβαρεύτηκε

Η Εθνική απέσπασε ισοπαλία 9 - 9 από την Κροατία, ασημένια ολυμπιονίκη

Πετυχαίνοντας την καλύτερη εμφάνιση μέχρι τώρα, η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αναδείχτηκε ισόπαλη 9 - 9 με την Κροατία στον τρίτο αγώνα της για το διεθνές τουρνουά του Νιούπορτ που γίνεται στις ΗΠΑ.

Οι παίκτες τους εθνικού μας συγκροτήματος, με κορυφαίους τους δυο φουνταριστούς, Παπαναστασίου και Αφρουδάκη, θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη επί των ασημένιων ολυμπιονικών της Ατλάντα, αν είχαν καλύτερη αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Οι Ελληνες παίκτες με σωστή άμυνα έπαιξαν ώριμα αναζητώντας με πάθος τη νίκη, κάτι που οδήγησε τον τεχνικό Κούλη Ιωσηφίδη να μείνει για πρώτη φορά από την έναρξη του τουρνουά ικανοποιημένος, δηλώνοντας: "Δείξαμε τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που παρουσιάσαμε στις πρώτες αγωνιστικές. Αν παίζαμε συνεχώς σε αυτό το ρυθμό, τότε δίκαια θα είμαστε στις καλύτερες ομάδες του κόσμου αυτή τη στιγμή".

Τα επτάλεπτα του αγώνα ήταν: 1 - 3, 3 - 1, 1 - 2, 4 - 3. Τα γκολ της Εθνικής μας πέτυχαν οι: Παπαναστασίου 3, Ψύχος 2, Καϊάφας 1, Μαυρωτάς 1, Αφρουδάκης 1, Μάζης 1.

Η Εθνική μας επρόκειτο να δώσει το επόμενο παιχνίδι σήμερα τα ξημερώματα με αντίπαλο την Αυστραλία.

Στα άλλα παιχνίδια της τρίτης μέρας του τουρνουά σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Γιουγκοσλαβία - Καναδάς 14 - 2, ΗΠΑ - Αυστραλία 6 - 5.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ