Σάββατο 10 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αισιοδοξία για τη νίκη

Με στόχο τη νίκη που θα διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η Εθνική βόλεϊ των ανδρών υποδέχεται σήμερα στην Αλεξανδρούπολη την αντίστοιχη της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Ας σημειωθεί ότι στο πρώτο παιχνίδι στα Σκόπια η Εθνική μας είχε φύγει νικήτρια με 3-1. Το αυριανό παιχνίδι θα αρχίσει στις 17.30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ-1. Ο Στέλιος Καζάζης δήλωσε χτες ότι η Ελλάδα είναι φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ για τα Σκόπια είπε ότι "είναι μια συμπαθητική ομάδα που όμως δεν μπορεί να μας απειλήσει".

Για το παιχνίδι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους του Εβρου, που αναμένεται να κατακλύσουν το κλειστό της Αλεξανδρούπολης.

Από τον ομοσπονδιακό προπονητή Στέλιο Καζάζη επιλέχτηκαν για το σημερινό παιχνίδι οι: Σαμαράς, Χριστοφιδέλης, Θεοδωρίδης, Μητρούδης, Μποζίδης, Α. Κοβάτσεφ, Μπάεφ, Γκιούρδας, Ντράγκοβιτς, Χατζηαντωνίου, Καζάζης, Τσακιρόπουλος. Αοκλείστηκαν οι Αλεξανδρόπουλος και Κουρνέτας

Τη Δεύτερα στις 6.15μμ (απευθείας μετάδοση από την ΕΤ-1) η εθνική μας ομάδα θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την Ολυμπιονίκη της Βαρκελώνης Εθνική Βραζιλίας, η οποία προετοιμάζεται για τον αγώνα της με τη Βουλγαρία για το Γουόρλντ Λιγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ