Σάββατο 17 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Συμφώνησε ο Αλεξανδρής

Παραμένει για τρία χρόνια στον Πειραιά αντί 240 εκατ. Ποιους βλέπει ο Μπάγεβιτς σε Γαλλία και Ισπανία

"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" αποφαίνεται η λαϊκή σοφία, την οποία, ως φαίνεται, ασπάζονται στον Ολυμπιακό. Ετσι άρχισαν εκ των έσω το "χτίσιμο" της ομάδας για την επόμενη περίοδο. Χτες ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ, Γ. Λούβαρης, συναντήθηκε με τον Αλέκο Αλεξανδρή και συμφώνησαν ο διεθνής παίχτης να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια. Το τυπικό μέρος θα ολοκληρωθεί σε νέα συνάντηση, η οποία μάλλον θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της νέας βδομάδας. Αν και το οικονομικό μέρος δε γνωστοποιήθηκε οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίχτης θα εισπράξει περίπου 240 εκατ. δρχ.

Από τη διεθνή αγορά, πρώτος στόχος των Πειραιωτών παραμένει ο Σάσα Τζούρτζιτς, που αγωνίζεται στην Αστον Βίλα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιβεβαίωσε σε Γιουγκοσλάβους δημοσιογράφους στο Βελιγράδι, ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίχτη και πρόσθεσε μιλώντας σε Ελληνες συναδέλφους τους ότι ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής απ' την πλευρά του δήλωσε στην εφημερίδα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΞΠΡΕΣ ότι επιθυμεί να ενταχθεί στον Ολυμπιακό και ανέφερε πως αυτό θα εξαρτηθεί από τις επαφές που θα έχουν οι δύο ομάδες. Στον Ολυμπιακό αναμένουν την επιστροφή της αγγλικής ομάδας απ' τις ΗΠΑ, όπου περιοδεύει, ώστε να κορυφωθούν οι συζητήσεις με ιθύνοντες του συλλόγου, αλλά και το μάνατζερ του παίχτη, Μπράιαν Λιτλ.

Στο μεταξύ στη Γαλλία βρίσκεται ο προπονητής του "Θρύλου" με σκοπό να παρακολουθήσει διά ζώσης το σημερινό αγώνα Νις - Μετς, αφού θ' αγωνιστούν δύο από τους παίχτες που βρίσκονται στη λίστα του. Ο 29χρονος μέσος Ζόραν Μιλίνκοβιτς και ο συνομήλικός του Λιβεριανός Τζέιμς Ντεπά (επιθετικός). Να σημειώσουμε πως τους δύο παίχτες είχε ξαναδεί το Πάσχα.

Το πρόγραμμά του για τη συνέχεια προέβλεπε Νορβηγία. Οπως όμως επισήμανε χτες, δεν υπάρχει χρόνος και έτσι δε θα δει τώρα αλλά αργότερα τη Λίλεστρομ και τον Γκάιρ Φρίγκορντ. Πάντως, δε θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Θα βρεθεί στην Ισπανία για τον αγώνα Ράγιο Βαγιεκάνο - Λογκρονιές. Στο... μικροσκόπιό του ο 23χρονος επιθετικός Κάσιο Αλβες Γκιγιέρμε. Να υπενθυμίσουμε ότι από τ' "αστέρια" που πατούν στα γήπεδα της Ιβηρικής χερσονήσου, ενδιαφέρεται ακόμα για τους Κόντρο, Μπίνοβιτς, Μπογκντάνοβιτς.

Αυτονόητο είναι πως ο ελληνοποιημένος τεχνικός δε θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού αύριο. Στο ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι με την Ξάνθη θα κοουτσάρει ο Περσίας. Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να παραταχθούν με τους Ελευθερόπουλο, Αμανατίδη, Καραταϊδη, Νταμπίζα, Ανατολάκη, Πασσαλή, Γιαννακόπουλο, Καραπιάλη, Αλεξανδρή, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ