Σάββατο 17 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Γραμμή και μεταγραφή

Τρεις ξένους θέλει ο Ζάετς που εκτιμά τους Νορβηγούς. Αρεσε ο Στρανγκλ

Τρεις νέοι παίχτες θα φοράνε τη νέα περίοδο τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Αυτές δεν είναι δημοσιογραφικές πληροφορίες αλλά η επίσημη τοποθέτηση του Βέλιμιρ Ζάετς. Ο "λαγός" ανέφερε χτες ότι ο Παναθηναϊκός πρόκειται να πάρει έναν παίχτη για κάθε γραμμή, προσθέτοντας ότι αν είναι και ξένος θα είναι ακόμα καλύτερα. Επιβεβαίωσε την προτίμησή του στη νορβηγική αγορά, επισημαίνοντας ότι "έχει παίχτες ποιότητας. Είναι σωστοί και πειθαρχημένοι επαγγελματίες".

Θετικά είναι τα πρώτα συμπεράσματα του Ν. Καρούλια που παρακολούθησε χτες τον υπ' αριθμόν έναν στόχο του ΠΑΟ, Φρανκλ Στρανγκλ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λίλεστρομ. Στο ντέρμπι κορυφής με την Μπραν η ομάδα του κέρδισε εκτός έδρας 2 - 1, με τον 25χρονο επιθετικό να πετυχαίνει γκολ. Τον υψηλόσωμο παίχτη ίσως παρακολουθήσει και ο Ζάετς, αφού δεν απέκλεισε την πιθανότητα να μεταβεί τη Δευτέρα στη Νορβηγία.

Στον καθοριστικό αγώνα με τον ΟΦΗ, για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Ζάετς "η νίκη είναι μονόδρομος. Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας και η επικράτησή του στη Ν. Φιλαδέλφεια το αποδεικνύει". Οι "πράσινοι" είναι υποχρεωμένοι για να δηλώσουν παρών τη νέα περίοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ να κερδίσουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Απ' το αυριανό στο ΟΑΚΑ θα λείψουν ο τραυματίας Καπουράνης και ο Καλιτζάκης που ξεπέρασε το πρόβλημα του αλλά "έμεινε 40 μέρες έξω. Είναι καλά ψυχολογικά, δεν έχει όμως δυνάμεις" κατά τον Ζάετς. Αναμένεται να ξεκινήσουν οι Νικοπολίδης, Κολιτσιδάκης, Ουζουνίδης, Αλεξόπουλος, Γ.Χ. Γεωργιάδης, Λυμπερόπουλος, Λαγωνικάκης, Αποστολάκης, Γκούμας, Βαζέχα, Αλεξούδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ