Παρασκευή 30 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Προσφυγή Ανδριόπουλου

Ζητά να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟ

Προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΟΠΕ έκανε χτες ο πασαδόρος και αρχηγός του ΠΑΟ, Δ. Ανδριόπουλος. Με την προσφυγή του ο Δ. Ανδριόπουλος ζητά να μείνει ελεύθερος, καθώς του οφείλονται ορισμένα μηνιάτικα. Η ενέργεια του "πράσινου" αρχηγού είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟ, που έχει στην ουσία εγκαταλειφθεί στη μοίρα του από τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, ενώ από την άλλη μεριάαρνούνται πεισματικά να παραχωρήσουν τη θέση τους σε άλλους παράγοντες, παρά τις προτάσεις που τους έχουν γίνει. Το δρόμο του Ανδριόπουλου δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες.

  • Στη μάχη των προκριματικών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ρίχνονται από σήμερα οι Εθνικές ομάδες εφήβων και νεανίδων. Οι έφηβοι αγωνίζονται σήμερα στο Καμπεζόν ντε λα Σαλ της Ισπανίας με την Ολλανδία. Στον ίδιο όμιλο αγωνίζονται ακόμα η Ισπανία και η Ουκρανία. Η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση θα προκριθεί στα τελικά του Μπαχρέιν (21-29 Αυγούστου). Οι νεάνιδες στο Βουκουρέστι αντιμετωπίζουν σήμερα τη Γιουγκοσλαβία. Στον ίδιο όμιλο παίζει και η Ρουμανία. Η πρώτη ομάδα του ομίλου θα προκριθεί στα τελικά που θα γίνουν στην Πολωνία (6-14 Σεπτέμβρη).
  • Η Εθνική ομάδα ανδρών κληρώθηκε στον 1ο όμιλο των Μεσογειακών Αγώνων όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, την Τυνησία, την Κροατία, τη Σλοβενία και την Αλβανία. Η Εθνική γυναικών κληρώθηκε στον 2ο όμιλο με Ιταλία και Γαλλία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ