Σάββατο 7 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ο Τσιαντάκης στον ΟΦΗ

Ο Στάθης Σταθόπουλος είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αθηναϊκού. Ο νεαρός τεχνικός που την περασμένη σεζόν δούλεψε στη Δόξα Βύρωνα, συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να διαδεχτεί τον Χρήστο Αρχοντίδη στον πάγκο των "λόρδων". Εναλλακτική λύση για τον πρόεδρο Σπύρο Καλογιάννη είναι ο Πέτρος Μίχος που βρίσκεται στο "τιμόνι" του Αιγίου.

  • Παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται για τον Ιωνικό οι Κλάεβιτς και Τσιαντάκης. Ο τελευταίος συμφώνησε χτες με τον ΟΦΗ για συνεργασία 2 χρόνων.
  • Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Απόλλωνα.
  • Ο Γιάννης Κυράστας φαίνεται να τα βρίσκει και πάλι με τη διοίκηση του Πανιωνίου και έτσι όλα δείχνουν ότι θα κοουτσάρει τους κυανέρυθρους και στην Α' Εθνική. Το οικονομικό πρόβλημα φαίνεται να βρίσκει λύση (χτες οι παίκτες μοιράστηκαν χρήματα) και έτσι ο Κυράστας αναμένεται ν' ανακαλέσει την αρχική του παραίτηση.
  • Ο Νίκος Κόβης και η Προοδευτική μαζί θα προχωρήσουν και στα σαλόνια. Ο 45χρονος τεχνικός θα συναντηθεί σήμερα με τον Γιάννη Καρρά και όλα δείχνουν ότι θα ανανεωθεί η συνεργασία για έναν ακόμη χρόνο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ