Τετάρτη 11 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πληροφορίες κακές...

Οι Ρουμάνοι δεν αφήνουν τον Ιορντανέσκου

Ο Ανχελ Ιορντανέσκου οριστικά θα παραμείνει μόνο στον πάγκο της Εθνικής Ρουμανίας, ως τη λήξη του συμβολαίου του. Οι προχτεσινές πληροφορίες για έγκριση παράλληλης απασχόλησης από την Ομοσπονδία της βαλκανικής χώρας αποδείχτηκαν αβάσιμες. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Ν. Στράτος, με χτεσινή ανακοίνωσή του επισημοποίησε το γεγονός διαψεύδοντας παράλληλα φήμες που ήθελαν τη ρουμανική Ομοσπονδία να ζητάει χρήματα ώστε να χορηγήσει την άδεια της.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως υποστηρίζουν στελέχη της ΠΑΕ, ο Μ. Τροχανάς ενημέρωσε τους υποψήφιους αγοραστές και τους πρότεινε εναλλακτική λύση. Να κλείσουν αν θέλουν τον Ρουμάνο τεχνικό για τη μεθεπόμενη περίοδο, που μένει ελεύθερος. Ως τότε να τους καταθέσει κάποια άλλα ονόματα, απ' τα οποία θα επιλέξουν. Αυτοί όμως του ζήτησαν να μην ασχοληθεί.

Ισως γι' αυτό και στην ανακοίνωση του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ γίνεται αναφορά στην ημερομηνία λήξης (31/12/97) του συμβολαίου που έχει ο Ιορντανέσκου. Επίσης ότι η διοίκηση ανέθεσε το θέμα στον Μ. Τροχανά "διότι ως γνωστόν το ζήτημα προπονητή της ΑΕΚ, ως μακροπρόθεσμη δέσμευση,αποτελεί ουσιώδη όρο στις διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο αγοραστή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ