Παρασκευή 13 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Συμφώνησε εκ των υστέρων

Ο Σούμποτιτς βρήκε καλές τις μεταγραφές που έγιναν.Υπέγραψε χτες ο Χούπμαν

"Δε θα πω πολλά λόγια", τόνισε ο Λευτέρης Σούμποτιτς, επικαλούμενος μάλιστα τον πνευματικό του πατέρα Ατσα Νίκολιτς, ο οποίος το πρώτο πράγμα που του δίδαξε "είναι ότι οι προπονητές μιλάνε με τη δουλιά και τη συνέπειά τους μέσα στο γήπεδο".

"Η ομάδα θα είναι φέτος πάνω από παίκτες και προπονητές", τόνισε ο Λ. Σούμποτιτς που χτες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "πράσινους". Δεν έκρυψε μάλιστα την ικανοποίησή του για τις μεταγραφές που έγιναν... εν απουσία του. "Ξέρετε τη γνώμη μου γι' αυτές. Απλώς θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με το καλύτερο υλικό του ελληνικού μπάσκετ και με πολύ καλούς ξένους παίκτες", τόνισε. Εμμεσα πλην σαφώς εκφράστηκε υπέρ της παραμονής του Σκονοκίνι, τον οποίο οι πληροφορίες ήθελαν να πηγαίνει στην Μπολόνια και να μετακομίζει στην Αθήνα ο Πρέλεβιτς.Βοηθός του Λ. Σούμποτιτς θα είναι ο Μηνάς Γκέκος

  • Χτες το πρωί υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, ο ύψους 2.16 Σάσα Χούπμαν. Ο διεθνής Γερμανός σέντερ αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στην Αλμπα Βερολίνου, είχε κάνει μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. "Είμαι χαρούμενος κι εντυπωσιασμένος από τη νέα μου ομάδα. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και να παίξει καλό μπάσκετ. Ελπίζω ότι θα βοηθήσω σε όλους τους τομείς, τα ριμπάουντ, την άμυνα, το σκοράρισμα", υπογράμμισε.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ