Παρασκευή 13 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ξένος ο λίμπερο

Παίκτη μεγάλης εμπειρίας θέλει ο Β. Δανιήλ

Σε ξένο λίμπερο αξίας έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Παναθηναϊκός προκειμένου να θωρακίσει την άμυνά του. Οπως είναι γνωστό, ο νέος τεχνικός Βασίλης Δανιήλ δίνει μεγάλη σημασία στο χτίσιμο της άμυνας, αφού θεωρεί ότι από τη γραμμή των μετόπισθεν οικοδομείται μια μεγάλη ομάδα. Με δεδομένο ότι έμπειροι παίκτες σαν τους Γιάννη Καλλιτζάκη και Μαρίνο Ουζουνίδη αποτελούν παρελθόν, γίνεται επιτακτική ανάγκη να έρθει ένας έτοιμος και έμπειρος αμυντικός. Οι νεαροί Αλεξόπουλος, Γκούμας, Μπασινάς ναι μεν είναι ταλαντούχοι, όμως θα χρειαστούν την καθοδήγηση ενός φτασμένου παίκτη.

Το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πάντα παραμένει στο προσκήνιο, όμως θα πρέπει να θεωρηθεί λύση ανάγκης. Σχετικά με τον Γιώργο Κουλακιώτη, αν οι απαιτήσεις του προέδρου της Βέροιας κ. Τσιαμήτρου δεν πέσουν (ζητά 250 εκατομμύρια κι άλλα 150 ο παίκτης) τότε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο νεαρός αμυντικός να μετακομίσει στην Παιανία.

Ο Γιώργος Καραγκούνης για ένα ακόμη χρόνο θα μείνει δανεικός στον Απόλλωνα. Ο νεαρός μέσος συναντήθηκε με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και συμφώνησαν να συνεχίσει στην ελαφρά ταξιαρχία. Τα ίδια ισχύουν και για τον τερματοφύλακα Γκούμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ