Παρασκευή 20 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
"Καίνε" οι ημερομηνίες

Οριστικά τον Ιούλη θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ, κανείς όμως δεν μπορεί με σιγουριά να πει σε ποια ημερομηνία. Χτες η παράταξη Τριβέλλα έκανε αποδεκτή τη δικαστική απόφαση και συμπεριέλαβε το θέμα στην τακτική ΓΣ, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 12 - 13/7 (Χανιά). Ομως η πλευρά της αντιπολίτευσης δεν ξεκαθάρισε τη θέση της, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει σήμερα, διαβλέποντας "κομπίνα" Τριβέλλα.

Αν οι αρχαιρεσίες γίνουν την παραπάνω περίοδο, το προβλεπόμενο από το καταστατικό 30ήμερο απ' την προκήρυξη ως τη διεξαγωγή καταστρατηγείται. Στελέχη της "Ποδοσφαιρικής Ενωτικής Κίνησης" (ΠΕΚ) λοιπόν θεωρούν σχεδόν σίγουρη, στην περίπτωση που ο Τριβέλλας ηττηθεί, την προσφυγή ένωσης προσκείμενης σ' αυτόν και την ακύρωση των εκλογών.

Για ν' αποφύγουν τέτοιες περιπέτειες εξετάζουν κάθε "λεπτομέρεια" της υπόθεσης. Λ.χ. αν η δικαστική εντολή για εκλογές το πρώτο 15ήμερο του Ιούλη υπερισχύει του καταστατικού. Η αν και οι 52 ενώσεις αποδέχονται να υπογράψουν συμφωνητικό μη προσφυγής, οπότε αν την κάνουν δεν ευσταθεί. Πάντως οι πρόεδροι των τριών ενώσεων (Πειραιά, Μακεδονίας, Θεσπρωτίας) που όρισε το δικαστήριο θα συγκαλέσουν ΓΣ για τις 22/7 ώστε να καλύπτονται τα προβλεπόμενα περιθώρια.

  • Αποδεκτό έγινε το αίτημα της ΕΠΑΕ για αύξηση των μη κοινοτικών παιχτών που θα έχει κάθε σωματείο, χωρίς ν' αλλάξει το όριο αυτών που θα χρησιμοποιούνται. Σε ομάδες Α Εθνικής λοιπόν μπορούν να είναι 6 (θα παίζουν ως 4), στη Β 4 (3), στη Γ 2 (1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ