Πέμπτη 26 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΧΟΛΗ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ
Απαράδεκτες συνθήκες στέγασης

Το πρόβλημα της στέγασης του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Αναβρύτων, αλλά και τους κινδύνους που εγκυμονεί για τη ζωή των μαθητών, επανέφερε για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με έγγραφό του στο υπουργείο Παιδείας.

Εφτακόσιοι μαθητές στεγάζονται σε "τροχοαίθουσες - τρώγλες", που είναι άκρως επικίνδυνες για την υγεία και τη ζωή των μαθητών, επισημαίνει στο έγγραφό του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ παράλληλα επικαλείται και έγγραφα της ΔΕΗ, σύμφωνα με τα οποία υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος στο υπάρχον κτίριο.

Γονείς και μαθητές ζητούν να παραχωρηθεί το κτήμα Ιφιγένειας Συγγρού για τη στέγαση της Σχολής Αναβρύτων και επικαλούνται γι' αυτό απόφαση του Εφετείου Αθηνών. Για τη μη υλοποίηση της δικαστικής απόφασης οι γονείς επιρρίπτουν ευθύνες στο υπουργείο Παιδείας και επισείουν τον κίνδυνο ενδεχόμενου ολοκαυτώματος στις τροχοαίθουσες όπου στεγάζονται Γυμνάσιο και Λύκειο Αναβρύτων με θύματα μαθητές και καθηγητές.

Τέλος, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αναφέρει ότι ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αναβρύτων φέρει και το υπουργείο Γεωργίας με τις συνεχείς παλινωδίες σ' αυτό το θέμα, αλλά και το ΔΣ του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών που είναι διορισμένο από τον υπουργό Γεωργίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ