Παρασκευή 17 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Νύχτες μουσικές

Η δεύτερη συναυλία του Κύκλου Νέοι Ελληνες Κιθαριστές,που οργανώνει η Στέγη Καλών Τεχνών και Γραμμάτων του ΥΠΠΟ,σε συνεργασία με το Αιολικό Πολιτιστικό και Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καισαριανής,στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου, θα γίνει τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ. Ο Φώτης Κουτσοθόδωρου και ο Αλέξης Μουζουράκης θα ερμηνεύσουν έργα διασκευασμένα για δύο κιθάρες.

  • Στην Αίθουσα Δημήτρη Μητρόπουλου, του Μεγάρου Μουσικής,σήμερα, Ελληνες σολίστ θα ερμηνεύσουν έργα Ελλήνων συνθετών, σε ένα ρεσιτάλ που εντάσσεται στον "Κύκλο Ελληνικής Μουσικής" και φιλοξενεί σημαντικούς σολίστ που τους πλαισιώνει το Ελληνικό Συγκρότημα Σύγχρονης Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Θόδωρου Αντωνίου.Οι Κ. Τηνιακός, Θ. Τρικούπης, Α. Χρηστίδης, Σ. Λάμπουρας, Δ. Ευαγγελάτου, Μ. Μπιλντέα και Δ. Δεσύλλας θα παρουσιάσουν έργα των Μ. Τραυλού, Γ. Παπαϊωάννου, Α. Ευαγγελάτου, Θ. Αντωνίου.Ενώ, αύριο, η πιανίστα Ναταλία Μιχαηλίδου θα επιχειρήσει να αποδώσει την κυρίαρχη αίσθηση του νερού μέσα από τη μουσική. Ενα ρεσιτάλ με θέμα του "Μουσικές των νερών".Την Κυριακή, στις "Μουσικές βραδιές", ο δεξιοτέχνης του βιολιού Μιλτιάδης Παπαστάμου δίνει ρεσιτάλ και τον συνοδεύουν ο Ε. Ντ. Μπουργκό (πιάνο) και ο Μάρκος Αλεξίου (τζαζ πιάνο).
  • Ενας γνωστός από τα παλιά, ο Σταύρος Λογαρίδης,φιλοξενείται μέχρι και την Κυριακή, στις "Γραμμές",ενώ τη Δευτέρα, τη σκυτάλη παίρνει η Μαίρη Δαλάκου,για δύο συναυλίες, με γενικό τίτλο "Τραγούδια χρωματιστά". Μαζί της οι Θ. Διβινιώτης (όμποε), Γ. Μελάκης (τύμπανα και κρουστά), Κ. Καμπάνης (τσέλο και φωνή), Ν. Ονάσογλου (μπάσο), Ε. Ντούμα (φωνή).
  • Η δεύτερη ποιητική βραδιά, που οργανώνει ο "Φούρνος" στα πλαίσια των παραλλήλων με την εικαστική έκθεση εκδηλώσεων, θα γίνει σήμερα (9.30 μμ) και είναι αφιερωμένη στους Ανδρέα Παγουλάτο, Κώστα Σταθόπουλο, Μάκη Χρυσοστομίδη.
  • Τα "Υπόγεια Ρεύματα" θα βρίσκονται, αύριο, στο κλαμπ "Κόντρα"(Λ. Ειρήνης 89, Πέραμα), με καινούρια και παλιά τραγούδια τους.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ