Σάββατο 1 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Για γρήγορο γκολ

Με ηθικό ακμαιότατο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Αρη και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου. Ο Βελιμίρ Ζάετς αναφερόμενος στο ματς τόνισε: "Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο αντίπαλός μας καίγεται για βαθμούς και θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε από την αρχή να επιβάλουμε το ρυθμό μας ώστε να φτάσουμε σε ένα γρήγορο γκολ και όλα να γίνουν απλούστερα". Οσον αφορά στον καταρτισμό της 11άδας ο Ζέκο έχει ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην Αλεξούδη είναι ετοιμοπόλεμοι. Ετσι εκτός σοβαρού απροόπτου ο ΠΑΟ θα ξεκινήσει με τους: Βάντσικ, Αλεξόπουλο, Γκούμα, Γ. Χ. Γεωργιάδη, Ουζουνίδη, Καλλιτζάκη, Μάρκο, Βαζέχα, Νασιόπουλο, Λυμπερόπουλο, Κωνσταντινίδη.

Στο μεταξύ, η ατυχία δε λέει να αφήσει τον Αλέξη Αλεξούδη. Ο επιθετικός των "πρασίνων" τραυματίστηκε για μια ακόμη φορά στον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με την Παναχαϊκή και έτσι τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στο χειρουργείο!

Ο διεθνής παίκτης υπέστη αποσπαστικό χόνδρινο κάταγμα στην επιγονατίδα και ο Αργύρης Μήτσου που τον εξέτασε δήλωσε: "Ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός, αλλά δεν πρέπει να δραματοποιούμε την κατάσταση. Εχει περάσει χειρότερα. Είναι δυνατός οργανισμός και σε 15 μέρες θα αρχίσει προπονήσεις".

Εξάλλου ο Ζάετς όταν ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Αλεξούδη είπε: "Είναι πολύ άτυχος. Από τότε που ήρθε στον ΠΑΟ τραυματίζεται συχνά. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα στην επίθεση, όμως θα δούμε τι θα κάνουμε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ