Σάββατο 1 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Σαν τελικός

ΑΕΚ και Ολυμπιακός συγκρούονται σήμερα, με το νικητή να εξασφαλίζει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου

Στο μπάσκετ μεταφέρεται σήμερα η... αντιπαράθεση ΑΕΚ - Ολυμπιακού, σ' ένα παιχνίδι με στοιχεία τελικού. Ο νικητής κατά 99% αναδεικνύεται πρωταθλητής της κανονικής περιόδου και στα πλέι οφ αποχτάει πλεονέκτημα έδρας έναντι οποιουδήποτε αντιπάλου.

Χωρίς Τόμιτς - Γαλακτερό

Οι "ερυθρόλευκοι" χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πετύχουν το στόχο τους, εκτός κι αν στη συνέχεια ηττηθούν στη Λάρισα. Η ΑΕΚ, αντίθετα, χρειάζεται να καλύψει τη διαφορά των 9 πόντων με την οποία ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι, ώστε το ερχόμενο Σάββατο να ταξιδέψει στο Αλεξάνδρειο για το παιχνίδι με τον Αρη χωρίς άγχος. Ντέρμπι κορυφής λοιπόν, με τον Ντ. Ιβκοβιτς να εκφράζει την άποψη ότι δεν είναι δα και ο τελικός των πλέι οφ. Ο Σέρβος προπονητής παραδέχτηκε πάντως ότι στο ΟΑΚΑ κρίνεται η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, χαρακτηρίζοντας παράλληλα καλή ομάδα την ΑΕΚ και δυσκολονίκητη στην έδρα της. "Πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ' ό,τι στο Φάληρο για να ελπίζουμε σε νίκη", υπογράμμισε. Δε θα έχει πάντως στη διάθεσή του τον Τόμιτς που είναι κλινήρης με ίωση και τον Γαλακτερό που είναι τραυματίας.

Σφίγγα ο Ιωαννίδης

Ο Γ. Ιωαννίδης αποφεύγει τις δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι και το ίδιο επιβάλλει και στους παίκτες του. Αν μίλαγε πάντως θα έλεγε ότι το παιχνίδι είναι για την ομάδα του το κρισιμότερο της περιόδου κι αυτό που ανοίγει το δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει έχει να κάνει με τον Κολντεμπέλα. Ο Ιταλός πλέι μέικερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παπάγου και η συμμετοχή του δεν είναι δεδομένη.

Η διοίκηση του ΤΑΚ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της διαβεβαίωσε χτες ότι έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα προς αποφυγήν επεισοδίων και καλεί τους φιλάθλους από τις 9 σήμερα το πρωί να προμηθευτούν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.

Παιχνίδια - παγίδες

Παιχνίδια - παγίδες για Περιστέρι, Παναθηναϊκό και Αρη που διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις της τετράδας. Το Περιστέρι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πειραϊκό που αναζητεί σανίδα σωτηρίας. Ο Παναθηναϊκός χωρίς τους τραυματίες Αλβέρτη και Σοκ αναμένεται να περάσει αύριο ένα δύσκολο απόγευμα στη Λάρισα. Ο Αρης αγωνίζεται στα Πατήσια με το Σπόρτιγκ που έχει μάθει, αν μη τι άλλο, να παλεύει όλα τα παιχνίδια, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, ο ΠΑΟΚ με τον Ρεντζιά στη δεκάδα του, όχι όμως και τον Στογιάκοβιτς, υποδέχεται τον Ηρακλή που δεν έχει αποφύγει ακόμα τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Στη Γλυφάδα ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Παπάγου που τελευταία εξελίσσεται σε... φονέα των γιγάντων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(2022-05-07 00:00:00.0)
Με ελπίδες στη μάχη της πρόκρισης(2019-08-21 00:00:00.0)
Κόντρα «συγκατοίκων»(2017-05-11 00:00:00.0)
Καθάρισε πρόκριση ο Αρης(2017-05-04 00:00:00.0)
Ηρεμο φινάλε(2000-03-27 00:00:00.0)
"Φόρτσαρε" στην επανάληψη(1999-04-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ