Σάββατο 1 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Μια ανάσα από τον τελικό

Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει την Μπούντβα στη ρεβάνς του 5-4. Στο Βερολίνο ο Ολυμπιακός

Τα ευρωπαϊκά τους φοράνε για μια ακόμη φορά σήμερα ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη που αγωνίζονται για το Κύπελλο Πρωταθλητριών και Κυπελλούχων αντίστοιχα.

Η Βουλιαγμένη σήμερα θα προσπαθήσει, με αντίπαλο τη γιουγκοσλαβική Μπούντβα, να σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο που οδηγεί στο μεγάλο τελικό του Κυπελλούχων. Η μεγάλη νίκη στη Γιουγκοσλαβία με 5-4 άνοιξε το δρόμο για τον τελικό και οι "μπέμπηδες" θα προσπαθήσουν να κλείσουν και τυπικά την υπόθεση πρόκριση. Ο Γιάννης Γιαννουρής όμως κρούει το κώδωνα του κινδύνου καθώς η Μπούντβα παραμένει επικίνδυνος αντίπαλος, παρά την ήττα στην έδρα της.

Ερωτηματικά όμως προκύπτουν για το τι κλίμα επικρατεί στην ελληνική ομάδα μετά τη βαριά ήττα (15-5) από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Γιαννουρής είναι απόλυτος σ' αυτό το θέμα: "Η ήττα από τον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουμε. Ο αγώνας με την Μπούντβα αποτελεί εντελώς διαφορετική υπόθεση" τόνισε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης και θα αρχίσει στις 18.15(απ' ευθείας από την ΕΤ-1).

Ο Ολυμπιακός

Στο Βερολίνο θα προσπαθήσει να αναπτερώσει τις ελπίδες του για πρόκριση στο φάιναλ φορ του Πρωταθλητριών ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη Σπαντάου για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Καπ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αποκλειστικό σκοπό να μη χάσουν βαθμούς, αφού ακόμα και η ισοπαλία ίσως αποδειχθεί πολύτιμη. Παράλληλα θα περιμένει νίκη της ιταλικής Ποσίλιπο μέσα στην έδρα της σερβικής Μπέτσεϊ. Το κλίμα στους Πειραιώτες μετά τη νίκη επί της Βουλιαγμένης χαρακτηρίζεται ιδανικό. Οσον αφορά το σημερινό αντίπαλο, ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε: "Το ότι νικήσαμε εύκολα στο πρώτο παιχνίδι δε σημαίνει και πολλά πράγματα. Η Σπαντάου στην έδρα της θα παρουσιαστεί πιο δυνατή".

Επαρχιακό ντέρμπι στο πρωτάθλημα

Το ντέρμπι της Χαλκίδας με τη Χίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, που διεξάγεται σήμερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Χαλκίδα - Χίος (Χαλκίδα 16.00), Εθνικός - Κέρκυρα (Πειραιάς 16.00), Ηρακλής - Χανιά (Ποσειδώνειο 19.00), Πανιώνιος - Γλυφάδα (Ν. Σμύρνη 20.00). Αναβάλλονται τα παιχνίδια Πάτρας - Ολυμπιακού, ΚΟΠΙ - Βουλιαγμένης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ