Τρίτη 4 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Δοκιμάζει Μαχαιρίδη

Η καταξίωση στην ΑΕΚ άνοιξε την πόρτα της Εθνικής για τον Τριαντάφυλλο Μαχαιρίδη, που μαζί με τους Γιαννακόπουλο, Χανιωτάκη είναι τα νέα πρόσωπα στην αποστολή, την οποία επέλεξε ο Κ. Πολυχρονίου για το φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο στο Παραλίμνι (12/3). Ο "κιτρινόμαυρος" αμυντικός μέσος μόλις πληροφορήθηκε το νέο δήλωσε ειλικρινέστατα πως δεν το περίμενε και πρόσθεσε: "Είναι μια δικαίωση για μένα. Θα προσπαθήσω ν' ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου".

Ο Γιαννακόπουλος κλήθηκε αντί του Γεωργάτου που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ ο Χανιωτάκης στη θέση του Μιχόπουλου. Ο "κίπερ" του ΠΑΟΚ στρατεύεται στις 20 Μάρτη και δε θα μπορέσει να μεταβεί στη Βοσνία (2/4). Εκτός αποστολής και ο Μπατίστα που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα. Αναφορικά με τον τραυματισμό του Δώνη (διάστρεμμα, δύο βδομάδες εκτός προπονήσεων) ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε την ελπίδα πως θα καταφέρει να τον ξεπεράσει ως το επίσημο παιχνίδι.

Την 18άδα απαρτίζουν ακόμα οι Ατματσίδης, Βλάχος, Κωστής, Νικολαϊδης, Καλιτζάκης, Αποστολάκης, Ουζουνίδης, Γ. Χ. Γεωργιάδης, Καραταϊδης, Αλεξανδρής, Ανατολάκης, Ζαγοράκης, Βρύζας, Φραντζέσκος, Πουρσανίδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ