Πέμπτη 6 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καταγγέλλουν τον υπουργό Δικαιοσύνης

Τον υπουργό Δικαιοσύνης καταγγέλλει με επιστολή της προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο, η Κίνηση Ειρήνης Ε Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επίθεση του Ε. Γιαννόπουλου προς το "Ριζοσπάστη" και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: "Αξιότιμοι κύριοι του Κοινοβουλίου, σε αυτούς τους δύσκολους και πονηρούς καιρούς που περνά η χώρα μας, δε βοηθάνε οι περιστολές, οι λογοκρισίες και νόμοι όπως ο 509 που προοδευτικοί άνθρωποι- και όχι μόνο - της χώρας μας τον πλήρωσαν πολύ ακριβά. Ο λαός μας χρειάζεται Δημοκρατία, Ελευθερίας και ζωντανούς πολίτες. Αυτά τα πολύτιμα αγαθά ο λαός μας τα έχει προίκα, τα έχει μέσα στο αίμα του από την Αρχαία Εποχή, τα έχει διδαχτεί από τους ήρωές μας του 1821, τα έχει διδαχτεί από τον ηρωικό αγώνα της Εθνικής μας Αντίστασης ενάντια στους φασίστες κατακτητές και δεν μπορεί κανένας κ. Γιαννόπουλος να μας τα στερήσει.

Το Κοινοβούλιο είναι θεσμός Δημοκρατικός που κατακτήθηκε, με αγώνες και σε έναν τέτοιο χώρο δεν ταιριάζει ένας τέτοιος Υπουργός Δικαιοσύνης".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ