Σάββατο 29 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός

Παίζει σήμερα στο Περιστέρι για μια θέση στο φάιναλ - φορ. Τα άλλα παιχνίδια είναι ΠΑΟ - ΒΑΟ και Απόλλωνας Πάτρας - Παπάγου

Νέα δοκιμασία για τον Ολυμπιακό, πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την επιτυχία επί του Παναθηναϊκού. Στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου αγωνίζεται στις 18.45 στο Περιστέρι με την τοπική ομάδα (ΑΝΤ-1). Ο Ιβκοβιτς δήλωσε έτοιμος για την αναμέτρηση, λίγο μετά το προχτεσινό παιχνίδι. Το θέμα είναι αν μπορούν κι οι παίκτες του. Τρία καρπούζια στην ίδια μασχάλη (Ευρώπη, Ελλάδα, Κύπελλο), δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά όχι κι εύκολο. Πολύ περισσότερο που το Περιστέρι διεκδικεί, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πρόκριση στο φάιναλ - φορ της διοργάνωσης. Ο Ντ. Ιβκοβιτς ενδέχεται πάντως να διαφοροποιήσει την ομάδα του, κρατώντας στον πάγκο ορισμένους βασικούς παίκτες, δίνοντας προτεραιότητα στο επαναληπτικό παιχνίδι με τους "πράσινους".

Βαρύ το κλίμα στον Παναθηναϊκό, αλλά και δεδομένη η πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου. Οι "πράσινοι" υποδέχονται στις 17.30 το ΒΑΟ και το ζητούμενο δεν είναι η τελική διαφορά. Ο Μπ. Μαλίκοβιτς χρεώθηκε προσωπικά την ήττα από τον Ολυμπιακό και το θέμα είναι αν θα βάλει νερό στο κρασί του επαναφέροντας στην ομάδα τον Αγγλο Αμίτσι ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αμφίρροπη αναμένεται η αναμέτρηση στην Πάτρα, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Παπάγου. Οι Πατρινοί, χωρίς πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, διεκδικούν όπως και πέρσι έξοδο στην Ευρώπη μέσω του Κυπέλλου. Αν μάλιστα στο φάιναλ - φορ, εκτός της ΑΕΚ προκριθούν και οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, δηλαδή οι τρεις πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου, η νικήτρια της σημερινής συνάντησης εξασφαλίζει με μεγάλο ποσοστό συμμετοχή στο ευρωπαϊκό κύπελλο. Από την ομάδα του Παπάγου θα απουσιάσει ο τραυματίας Λημνιάτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ