Σάββατο 29 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Χωρίς Γκούμα στο ντέρμπι

Επιστρέφουν με τον Ολυμπιακό οι Αλεξούδης, Αλεξόπουλος

Ο Γιάννης Γκούμας θα είναι ο μοναδικός παίκτης που δε θα βρίσκεται στη διάθεση του Βελιμίρ Ζάετς για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μεσοαμυντικός συμπλήρωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ έξι κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο ματς με τους ερυθρόλευκους, αλλά ούτε και στον αγώνα με την ΑΕΚ στο "Νίκος Γκούμας", που ακολουθεί στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Ο 22χρονος παίκτης θα επιστρέψει στον τελικό Κυπέλλου, ο οποίος θα γίνει στις 16 Απρίλη στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Αντίθετα, στη διάθεση του Ζέκο για το ντέρμπι των αιωνίων θα είναι οι Αλεξούδης και Αλεξόπουλος, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους. Ηδη, οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να προπονούνται εντατικά και μέχρι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι πανέτοιμοι.

Μείον δέκα παίκτες μέτρησε χτες ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟ στη χτεσινή προπόνηση. Πρόκειται για τους Αποστολάκη, Γ. Χ. Γεωργιάδη, Ουζουνίδη, Καλλιτζάκη, Μαλέκο, Βαζέχα, Κόλα, Αλεξόπουλο, Λυμπερόπουλο και Γκούμα που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Η Παιανία αναμένεται να... γεμίσει και πάλι την Πέμπτη. Οι πράσινοι έχουν διήμερο ρεπό μέχρι τη Δευτέρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ