Σάββατο 29 Μάρτη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΕΓΑΣ
Για ποιον θα βγει ο αυγερινός;

Στη Λάρισα, στη Γενική Συνέλευση διασταυρώνουν τα ξίφη τους Μολυβάς και αντιπολίτευση

Μια από τις κρισιμότερες Γενικές Συνελεύσεις στην ιστορία του ΣΕΓΑΣ διεξάγεται σήμερα στη Λάρισα, όπου θα γίνει αναμέτρηση δυνάμεων μεταξύ της διοίκησης Μολυβά και της αντιπολίτευσης, όπου κύριος κορμός είναι οι "νομιμόφρονες" του ΠΑΣΟΚ. Η Γενική Συνέλευση αναμένεται να διεξαχθεί σε υψηλούς τόνους με την αντιπολίτευση να κατηγορεί τον Μολυβά για ατασθαλίες στη διαχείριση. Από την άλλη μεριά ο Μολυβάς που αναρριχήθηκε στην εξουσία χάρις στην κομματική και κυβερνητική στήριξη του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τους πρώην συντρόφους του ως κρατικοδίαιτους. Πάντως, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ δεν ξέχασε τις αγαπημένες του μεθόδους και αφαίρεσε από 30 σωματεία το δικαίωμα ψήφου λόγω μη επαρκούς δραστηριότητας. Τα σωματεία κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη αλλά δε δικαιώθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες τα σωματεία θα θέσουν θέμα στη Γενική Συνέλευση για να τους δοθεί δικαίωμα ψήφου.

Δικαίωμα ψήφου έχουν περίπου 250 σωματεία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Μολυβά θα τον ψηφίσουν 130 - 150 σωματεία, ενώ δίνει στην αντιπολίτευση 70 - 80 σωματεία. Ακριβώς αντίθετα είναι τα νούμερα που δίνει η ΑΚΑΣ, η νέα παράταξη που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ στο χώρο του στίβου.

Η ΑΚΑΣ κατεβαίνει στη Συνέλευση με σύνθημα την καταψήφιση του απολογισμού της διοίκησης Μολυβά οπότε θ' ανοίξει ο δρόμος για την ανατροπή του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ