Πέμπτη 3 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ
  • H KO Δασκάλων και Νηπιαγωγών Περιστερίου του ΚΚΕ, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση σήμερα Πέμπτη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου (Δαμασκηνού 58 2ος Οροφος) στις 6 μ.μ. με θέμα: "Μάαστριχτ και Παιδεία". Θα μιλήσει στέλεχος του Κόμματος.
  • Η ΝΕ Ικαρίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί διήμερο εκδηλώσεων αύριο Παρασκευή και Σάββατο 5 Απρίλη, όπου θα βρίσκεται ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Πάτρας Γ. Μυσιρλής.Θα μιλήσει σε Εύδηλο και Αγιο Κήρυκο, επίσης θα επισκεφθεί το νοσοκομείο του νησιού και θα δώσει συνέντευξη στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.
  • Η ΚΟΒ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (Λούτσας) του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών, φίλων και οπαδών της, αύριο Παρασκευή στις 8.30 μ.μ.,στο κέντρο "ΜΙΤΕΡΑΝ", Λ. Αγίου Ιωάννη και Θήρας, τηλ.: 0294/49070.
  • Συντροφικό γλέντι την Κυριακή, 6 Απρίλη,στην ταβέρνα "Το στέκι του Νίκου", διοργανώνει η ΚΟΒ Σαφράμπολης της ΚΟ ΑΘήνας και καλεί σε συμμετοχή τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος. Η ταβέρνα βρίσκεται στην οδό Υγείας (κοντά στην πλατεία Υγείας), στον Περισσό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ