Πέμπτη 3 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κερδίζει την εξέδρα

Εξαντλούνται τα "κόκκινα" εισιτήρια του ντέρμπι

Σήμερα κληρώνει για τον Μίρσα Βαρεσάνοβιτς. Ο Βόσνιος αμυντικός που αναμενόταν αργά χτες βράδυ στην Αθήνα θα εξεταστεί από το γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Δάρρα και θα φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Ο παίκτης που υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας της χώρας του την περασμένη Τρίτη, όπως δήλωσε στους Ελληνες δημοσιογράφους στο Σεράγεβο, δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι παρών στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια ο Βαρεσάνοβιτς δεν είναι... γιατρός και σήμερα θα φανεί αν πράγματι θα τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σε αντίθετη περίπτωση στο δεξί άκρο της άμυνας θα περάσει ο άνθρωπος για όλες τις δουλιές Γιώργος Αμανατίδης.

Ο Ιλια Ιβιτς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι ετοιμοπόλεμος σε 15 μέρες και έτσι αναμένεται να επιστρέψει σε δράση στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: "Είμαι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι σε μερικές μέρες θα είμαι και πάλι μάχιμος", είπε ο Σέρβος επιθετικός που αισθάνεται "θηρίο σε κλουβί".

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια που πήρε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και τα 21.000 μαγικά χαρτάκια θα εξαντληθούν ως το Σάββατο. Ετσι το "κόκκινο" χρώμα θα έχει έντονη παρουσία στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ