Πέμπτη 3 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Προκρίθηκαν ΠΑΟ και Αρης

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Παναθηναϊκός επικράτησε χτες στην Παιανία του Κτησιφώντα με 3 - 0 (15 - 9, 15 - 11, 15 - 8) και έφτασε έτσι στις 3 νίκες (έναντι μιας του Κτησιφώντα), παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Ετσι τώρα οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν στην ημιτελική φάση τον Αρη που νίκησε χτες τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Στο χτεσινό παιχνίδι οι παίκτες του Τριφυλλιού δε συνάντησαν δυσκολίες, παρά μόνο στο δεύτερο σετ, όταν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς οι πράσινοι κατάφεραν να κάνουν το 2-0. Τυπική διαδικασία αποτέλεσε το τρίτο σετ, αφού οι παίκτες του Κτησιφώντα δε φαίνονταν ικανοί να ανατρέψουν το εις βάρους τους αποτέλεσμα. Στη Μίκρα ο Αρης, αν και τα χρειάστηκε στην αρχή, αφού βρέθηκε να χάνει με 1 - 0, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη που χρειαζόταν, αφού επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3 - 1 (6 - 15, 15 - 4, 15 - 7, 15 - 11).

Την τρίτη νίκη, που θα την οδηγήσει στην ημιτελική φάση ψάχνει σήμερα στο Γεώργιος Μόσχος η Ορεστιάδα, όπου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (20.00). Οι Εβρίτες προηγούνται με 2 - 1 στις νίκες και εάν νικήσουν και σήμερα προκρίνονται στα ημιτελικά όπου τους περιμένει ο Ολυμπιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ