Παρασκευή 11 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αλλαξε γνώμη

Ο Ραβούσης προφυλάσσει τους Μανωλά, Κασάπη, που δεν παίζουν το Σάββατο με ΠΑΟ

Ο Π. Ραβούσης μπορεί να δήλωνε στις αρχές της βδομάδας ότι δε σκέπτεται να προφυλάξει παίχτες ενόψει του τελικού, αλλά, όπως φαίνεται, άλλαξε γνώμη. Στη χτεσινή προπόνηση έδειξε πως ο Μανωλάς (8 κίτρινες) και οι Κασάπης, Κοπιτσής (5) δε θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα, η οποία θ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό το Σάββατο. Τη θέση του πρώτου θα πάρει ο Ντόμπος, του δεύτερου ο Βάιος Καραγιάννης, ενώ τη δεξιά πλευρά θα καλύψει ο Μαλαδένης.

Στη σύνθεση αναμένεται να υπάρξουν δύο ακόμα αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι της Νίκαιας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μαχαιρίδης αντί του Βλάχου, ενώ στην επίθεση τη θέση του Μπατίστα θα πάρει ο Μαρτσέλο. Ο 42χρονος τεχνικός διαφώνησε μ' όσους εκτιμούν πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί αδιάφορος: "Είναι ντέρμπι και εκτός των άλλων υπάρχει το γόητρο. Θα είναι διαφορετικός απ' τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό παιχνίδι. Εμείς σκεφτόμαστε πρώτα το πρωτάθλημα και ύστερα το Κύπελλο. Δεν πρέπει να μείνουμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό".

Ο Π. Ραβούσης δε θέλησε να πει πολλά για τη διπλή αναμέτρηση με τους "πράσινους", παραδέχτηκε πάντως ότι "τ' αποτέλεσμα του Σαββάτου θα επηρεάσει τη συνάντηση της Τετάρτης. Δεν ξέρω ποιο παιχνίδι έχει μεγαλύτερη σημασία".

Ο Σ. Γιδόπουλος δεν άφησε ασχολίαστη την παραπομπή του Κύρου Βασσάρα: "Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν να καταφέρουν. Μάλλον πάνε να φοβίσουν τους διαιτητές για τα έξι παιχνίδια που απομένουν. Κάποιοι είδαν τη φάση 28 φορές πριν μιλήσουν", κατέληξε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ