Παρασκευή 11 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Φανταστική η Γιουβέντους"

Την ανωτερότητα της Γιουβέντους παραδέχτηκαν χωρίς καμιά αμφιβολία οι Ολλανδοί του Αγιαξ μετά τον μεταξύ τους αγώνα, όπου οι Ιταλοί πήραν τη νίκη στην Ολλανδία με 2 - 1.

Οπως δήλωσε ο προπονητής του Αγιαξ, Λουίς Φαν Γκαλ, οι Ιταλοί ήταν ανώτεροι σε όλους του τομείς και δίκαια επικράτησαν. "Ηταν φανταστική ομάδα και τόσο καλή όσο την περίμενα. Ολοι οι παίκτες της Γιουβέντους δούλεψαν σκληρά και έκαναν τις σωστές επιλογές που έπρεπε αποφεύγοντας τα λάθη", επισήμανε ο Ολλανδός κόουτς.

Πάντως, ο ομόλογός του της "Μεγάλης Κυρίας", Μαρτσέλο Λίπι, κλείνει τα αυτιά του σε όλα αυτά και φυλάει τα ρούχα του. "Τίποτα δεν έχει κριθεί, απλά έχουμε κάποιο προβάδισμα. Ο Αγιαξ παραμένει επικίνδυνη ομάδα", τόνισε ο Λίπι.

Εξάλλου 198 συλλήψεις είναι ο απολογισμός στον δεύτερο ημιτελικό που έγινε στη Γερμανία μεταξύ της Μπορούσια και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία του Ντόρτμουντ, οι περισσότεροι από αυτούς είναι Γερμανοί που αρνήθηκαν σωματικό έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τους αστυνομικούς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ