Παρασκευή 11 Απρίλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Σενάρια"...

Οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν ότι συζητούν για τις ανανεώσεις των συμβολαίων Ιβιτς, Αλεξανδρή

"Κάθε πράγμα στον καιρό του...", λέει η παροιμία και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε χτες να αποεστιάσει το ενδιαφέρον από τις ανανεώσεις συμβολαίων (σ. σ. Ιβιτς, Αλεξανδρή), που απασχολούν το τελευταίο διάστημα την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Σε ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: "Ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης και η διοίκηση της εταιρίας δεν έχουν προβεί σε καμία ενέργεια σχετική με ανανέωση συμβολαίων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Αυτό θα γίνει την κατάλληλη χρονική περίοδο, οπότε και θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Μέχρι τότε τα σενάρια μπορούν να περιμένουν...". Προφανώς η διοίκηση των ερυθρολεύκων θεωρεί ότι η συζήτηση για τις ανανεώσεις των συμβολαίων είναι επιβλαβής για την προσήλωσή τους στο στόχο τους που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στον αγωνιστικό τομέα, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Βέροια, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει στη διάθεσή του τον Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, όμως δύσκολα θα ξεκινήσει τον αγώνα. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Νίκος Νταμπίζας, αφού αναμένεται να παίξει επιθετικά, ενώ παρτενέρ στην επίθεση του Σίνιτσα Γκόγκιτς θα είναι εκτός απρόοπτου ο Αλέκος Κακλαμάνος.

Ηδη η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς με τους "κυανέρυθρους" της Ημαθίας είναι πολύ καλή, αφού ήδη έχουν "φύγει" 5.000. Ετσι σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ, στο Φάληρο θα βρεθούν πάνω από 15.000 οπαδοί των Πειραιωτών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ